Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 dobré ráno u nás sněžilo celou noc, takže jsme tu zapadaní a to je dobře pro národ....ale pro nás ne, páč tu budeš prudit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 a to je dobře pro národ....ale pro nás ne, páč tu budeš prudit.. ale prosimtě, tomu ani sám nevěříš, si rád, že tu semnou můžeš být lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) jo máš pravdu...MP miluju a pošli vzorek slivovice..jak se povedla.....nebuď škrťák Editováno: 29. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 no je pravda že Libor ani nenapsal jak se povedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 jestli vůbec pálili.....jen si zde na nás třeba zamachroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 jo máš pravdu...MP miluju a pošli vzorek slivovice..jak se povedla.....nebuď škrťák zrovna tobě jo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 škrťáku=žiďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 no je pravda že Libor ani nenapsal jak se povedla povedla se, bylo 18 litrů 78% a po naředění na 50% je 28 litrů Je výborná, jen ve vůni jde cejtit větší aroma jader než v jiných letech, ale to jsem nějak zapoměl proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) škrťáku=žiďáku :smich: nesmíš bejt na lidi tak hnusnej, pak se nediv NO tak když dorazíte v květnu na SH sraz, tak vezmu něco na ochutnání ssebou Editováno: 29. leden 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) já chci poslat ke mě...na srazy nejezdím a Ty nejsi LID..... Editováno: 29. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 povedla se, bylo 18 litrů 78% a po naředění na 50% je 28 litrů Je výborná, jen ve vůni jde cejtit větší aroma jader než v jiných letech, ale to jsem nějak zapoměl proč já bych to neředil to by byla teprve ohnivá voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 naředit a do ostřikovačů..a nezamrznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 já bych to neředil to by byla teprve ohnivá voda no oni to prej musej ze zákona ředit na 50 nebo co to tam mumlal, ono když je celý dny zavřenej v tý palírně, tak mu moc rozumět není :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 já chci poslat ke mě...na srazy nejezdím a Ty nejsi LID..... tak třeba dorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 neee...nejezdím na ofiko srazy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 povedla se, bylo 18 litrů 78% a po naředění na 50% je 28 litrů Je výborná, jen ve vůni jde cejtit větší aroma jader než v jiných letech, ale to jsem nějak zapoměl proč Nám se letos taky povedla,zatím kdo ochutnal tak mlaská a pak to u nás vypadá asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 taj snad něco pošle Vlasta :::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Nám se letos taky povedla,zatím kdo ochutnal tak mlaská a pak to u nás vypadá asi takhle Asi tak no docela už ubejvá, tak jsem si dal stranou jednu lahvinku na horší časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Nazdar všem včetně flákače Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 nazdar Hradecká tlamo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Asi tak no docela už ubejvá, tak jsem si dal stranou jednu lahvinku na horší časy tak zašli pól litra........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Hele Čukotkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Tady ještě pro nevěřícího Marka jedna čerstvá fotka ze sklepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 tak zašli pól litra........ přijeď na staz a bude(teda pokud se to dřív nevypije ) poštou se mi to posílat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.