Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a to je dobře pro národ....ale pro nás ne, páč tu budeš prudit.. :)

ale prosimtě, tomu ani sám nevěříš, si rád, že tu semnou můžeš být lol lol

Vloženo
no je pravda že Libor ani nenapsal jak se povedla

povedla se, bylo 18 litrů 78% a po naředění na 50% je 28 litrů :palec2: Je výborná, jen ve vůni jde cejtit větší aroma jader než v jiných letech, ale to jsem nějak zapoměl proč :smich:

Vloženo (editace)
škrťáku=žiďáku :(

:smich: :smich: nesmíš bejt na lidi tak hnusnej, pak se nediv :p NO tak když dorazíte v květnu na SH sraz, tak vezmu něco na ochutnání ssebou ;)

Editováno: , autor: baris
Vloženo
povedla se, bylo 18 litrů 78% a po naředění na 50% je 28 litrů :palec2: Je výborná, jen ve vůni jde cejtit větší aroma jader než v jiných letech, ale to jsem nějak zapoměl proč :smich:

já bych to neředil lol to by byla teprve ohnivá voda

Vloženo
já bych to neředil lol to by byla teprve ohnivá voda

no oni to prej musej ze zákona ředit na 50 nebo co to tam mumlal, ono když je celý dny zavřenej v tý palírně, tak mu moc rozumět není :smich: :smich:

Vloženo

Nám se letos taky povedla,zatím kdo ochutnal tak mlaská a pak to u nás vypadá asi takhle :kol-131::kol-147::kol-99:

Vloženo
Nám se letos taky povedla,zatím kdo ochutnal tak mlaská a pak to u nás vypadá asi takhle :kol-131::kol-147::kol-99:

Asi tak no :smich: docela už ubejvá, tak jsem si dal stranou jednu lahvinku na horší časy :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...