spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Jirko,bacha teď na steam,řádí vykradačí učtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 No neke ... kurvy jedny .. chtěj muj cd-key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 hele opravdu to není prdel pár lidí o to přišlo,mě taky došla zpráva od známého co mám jej uloženýho v přátelích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 http://www.game.pb.cz/modules.php?name=For...opic&t=1355 já sem to jen otevřel a nevyyplňoval nic tak doufám že to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Hoši to máme dnes nadílku a furt padá, pluhy nikde, to je paráda Od 9 co to protahovali naposled dalších cca 10cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Ty krááso ... Izzi dojel jo ? .-... kua fix ... posranci fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 jj ci vím a znám tak izin,já doufám že budu OK,jen sem tu stránku otevřel a nic jsem tam nevyplňoval tak doufám že takto to heknout nemůžou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 fakt dneska se bát aby ti nekdo neukradl hovno z hajzlu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Hoši to máme dnes nadílku a furt padá, pluhy nikde, to je paráda Od 9 co to protahovali naposled dalších cca 10cm Hu nás taky sype celej den někdo něco z oblohy,ale aspoň konečně pořádná Ladovská zima.takže auta vyměníme za saně a jupííííííííííííííííííííííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 fakt dneska se bát aby ti nekdo neukradl hovno z hajzlu ... To máš bohužel pravdu.Já v čera navštívil nejmenovany obchodák Kaufland a co čert nechtěl natrefil jsem zrovna nakupující 10členou rodinu,našich spoluobčanu a nezbylo nic než skřípat zubama.Já jako správnej kokot košík před sebou,pokud možno nic zbytečně neomakávat a druhá strana pouze děckej kočárek a házíme to pěkně do něj,pod peřinku,do kapes kočárku,něco v ruce,děti všechno v regálech omakávali,ještě že jsem je před tím neviděl u rohlíku,to bych je už nežral. Závěr-už mě zase dlouho v nejmenovanym Kouflandu neuvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Za*raná zima a s ní ten blbej sníh....jsem v sobotu házel sníh ze střechy garáže a pak to ještě musel uklízet.....abych vůbec vyjel....bylo ho tam dobře po kolena.......se nedivím, že se někde propadaj střechy..bylo to pěkně těžký......a už je to únavný pořád lopata...na to kancelářský nejsou moc stavěný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Nazdárek po ránu. Marku to jsi měl jako nedělní činost-tak to se nedivím,že jsi nasrán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 dobre ranko ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Přeju pěkný pracízkurvený pondělní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 uz mam kolieska doma, som ich len tak prirovnal k autu:) dobre to vyzera:) ptm som ich skusil prirovnat na dedkovu 120tku a tam to vyzerazlo brutalne dobre:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 taky clanok sa vyskytol na automix.centrum.sk Najobľúbenejšou farbou nových škodoviek je červená Najobľúbenejšou farbou medzi novými majiteľmi automobilov značky Škoda je farebný odtieň „Červená Corrida", ktorý zvíťazil v obľúbenosti medzi zákazníkmi pred odtieňmi „Béžová Capuccino metalíza", „Strieborná Brilliant metalíza" a „Čierna Magic s perleťovým efektom". O úspech odtieňa „Červená Corrida" sa zaslúžili predovšetkým noví majitelia modelu Fabia. Červená farba je podľa tlačovej správy stimulujúca, vzrušujúca a vyvoláva pozornosť. Zvyšuje chuť do života, povzbudzuje dôveru, ale zároveň tiež poskytuje ochranu pred strachom a obavami. Béžové odtiene sú vnímané ako nadčasové a jednoduché. Dôkazom je aj záujem o odtieň „Béžová Capuccino metalíza", ktorému zákazníci dali prednosť pri kúpe modelov Roomster, Octavia Tour a Yeti. O majiteľoch automobilov tejto farby platí, že sú v prvom rade rozvážni. Aj preto sa niekedy hovorí, že automobily vo farbách béžových a krémových odtieňov patria na ceste k tým najbezpečnejším. Tretím najobľúbenejším odtieňom pri kúpe nového automobilu značky Škoda bola v minulom roku „Strieborná Brilliant metalíza". Výber tejto farby bol typický pre zákazníkov kupujúcich model Octavia, táto elegantná farba však oslovila aj mnohých záujemcov o modely Fabia, Octavia Tour a Roomster. Dlhodobo patrí k najpopulárnejším farbám automobilov - možno aj preto, že strieborná je farbou technológie a inovácie. Skupinu najpopulárnejších farieb uzatvára odtieň „Čierna Magic s perleťovým efektom". Čierna farba je známa tým, že vyžaruje silu, miluje eleganciu a oceňuje klasiku. Preto neprekvapí, že si ju vybrala väčšina nových majiteľov modelu Superb. Atraktívna bola aj pre tých, ktorí sa rozhodli pre kúpu modelov Octavia a Octavia Tour. Čierna je farbou autority a dokáže vyvolať silné emócie, ale zároveň naznačuje aj prítomnosť potenciálu a možností. no evíku ta tvoja zlta muskaliza tu moc neni pocuj lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Co je to za hnusnou barvu , snad těm maďarskej kecům nevěříš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 uz mam kolieska doma, som ich len tak prirovnal k autu:) dobre to vyzera:) ptm som ich skusil prirovnat na dedkovu 120tku a tam to vyzerazlo brutalne dobre:D Dyk jsem řikal že ji budou slušet,a kde je foto té 120tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Dneska tu teda chcipnul čokl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 uz mam kolieska doma, som ich len tak prirovnal k autu:) dobre to vyzera:) ptm som ich skusil prirovnat na dedkovu 120tku a tam to vyzerazlo brutalne dobre:D Dyk jsem řikal že ji budou slušet,a kde je foto té 120tky. joooj to sa mi nechcelo fotit:D nabuduce ked pojdem k babke odfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Ted zkus tu o Cervene Karkulce , jestli to nahodou nebylo tim, ze na te 120 vypadali daleko lip !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 nechapem ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Tady je dnes nějaký mrtvo, já už jsem ze služby doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.