Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 no si ty ale chytrej.... já vím..... víc než Ty já vím kde to změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 já vím..... víc než Ty já vím kde to změnit uz aj ja ty chytraku len su dvojo nastavenia vies:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 viem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 tak nedelej machra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 a budu.......a budu......tak už víš kde to nastavit jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 ano len nemam tu toho spravneho avatara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Sem tu ,..... Dave : radio je v cajku zadnej problem ..... Hlad ... mam ... (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Jirko....chcípni hladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Jenom kvuli tobe ne ... !!! Kdo by ti kurvil náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Jenom kvuli tobe ne ... !!! Kdo by ti kurvil náladu TEN ZBYTEK ZTROSKOTANCŮ CO TU JE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Az si tim budu jistej tak to zkoncim !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 tak sem si dal ten smažák,čočka nevypadala že bych si ji dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Tak to já měl držkovku(v talíři ne doma) a rejžovej nákyp,naštěstí z domova řízek takže jsem zas tak nestrádal,ale sežral jsem i ten nakyp neměl jsem ho snad od školky a docela to šlo,ne že bych ho musel příští tejden zas,ale zas tak moc mi nevadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 nákyp mám jednou za čas taky rád,ale musí být studenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 nakyp tfsuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Nebylo to tak zly,spíš jsem to vzal jako zákusek po tom řízešku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 ideální zákusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 čus tlamy...dnes -7°C...A NÁKYP JE BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 dobré ráno,tady nevím kolik je ale žádný léto to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 http://www.novinky.cz/domaci/191689-prulom...prestupkem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 dobre ranko:) -3°C bez snehu... ale zajtra ma snezit jak jebnute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 dneska mě ten den pěkně začal,sem si ukopl kus palce o ukončovací lištu na dlažbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 lol lol lol :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.