Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 co Dejve frky...ale vtipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 :smich: :smich: no tak já se pro dnešek loučím, mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 i já padám domůůů...čus hošani..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 kua se mi to nechce cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tak timhle prižpevkem předbíhám Máru a táhnu do peerdeelee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 nazdar blůmy .. má to cenu číst zpětně 6 listů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 taky si říkám, hlavně si tady ty gumy píšou o věcech, kerý nemaj hlavu ani patu ale to je dobrý, to se dá léčit. to znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 jo? už si prošel ozdravující kůru? Povídej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Zdar bando :něco pro zamyšlení(přišlo mejlem ) Všem, kteří nechtějí platit za naftu a benzín přes 30,- Kč/litr. S pozdravem Otto TOMÁŠ tel.:608 808 900 priprava@cnesbau-export.com Předejte tuto zprávu vašim přátelům, a to kvůli vedení inteligentní války proti naftovým společnostem. Říká se, že cena benzínu brzy překročí 1,50 Euro za litr. Chcete, aby se cena snížila? Musíme společně a solidárně reagovat! Někdo přišel na geniální myšlenku, a to mnohem více smysluplnější než byla ta - nekupovat benzín v určitý den v dubnu nebo květnu. Naftové společnosti se této myšlence velmi dobře zasmáli, protože věděli, že když nebudeme kupovat benzín, ublížíme si tím jen sami sobě. Avšak následující nabídka se může ukázat jako velice účinná, pokud bychom ji všichni striktně dodrželi! Dejte si čas s přečtením této zprávy až do konce a spojte se s námi. Naftové společnosti nám vnucují myšlenku, že jejich ceny jsou pro nás velmi výhodné. Ale vy si myslíte, že výhodné je kupovat benzín za 58,9 centů za litr. A to my také! Musíme jim tedy společně ukázat, že jsme to my kupující a ne oni prodávající, kdo bude regulovat ceny nafty na trhu, protože vzhledem ke každodennímu zvýšení cen benzínu musíme reagovat jako spotřebitelé! Můžeme mít skutečný vliv na trh s benzínem, pokud tuto akci povedeme všichni společně ve válce proti těmto cenám. Takže tady je návrh: Nekupme ani kapku benzínu u dvou nejdůležitějších naftových společností (ve skutečnosti je to stejně pouze jedna) SHELL a ESSO. Pokud oni neprodají benzín, budou muset snížit jeho cenu. Pokud oni sníží ceny, ostatní společnosti je budou muset následovat. Aby to mělo skutečný vliv, musíme získat spolupráci miliónů klientů SHELLu a ESSA. Dodržením tohoto nám dává možnost toho dosáhnout. Tato zpráva byla zaslána přibližně třiceti osobám. Jestliže každý z nich to pošle zhruba deseti dalším (30x10 = 300), a tito udělají to samé (300x10 = 3000) atd., tuto zprávu může obdržet více než 30 000 000 spotřebitelů. Všechno, co musíte udělat, je to, poslat tuto zprávu deseti lidem a požádat je,aby udělali totéž. A samozřejmě nezapomeňte bojkotovat SHELL a ESSO ! Toť vše, pokud si myslíte, že můžeme společně vyprovokovat cenu benzínu, pošlete tuto zprávu všem vašim známým. Zkusme to, nemáme co ztratit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tohle asi neprojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to jsem četl, nevim no, příde mi to takový na hlavu! jinak u nich stejně neberu, maj ho snad nejdražší co vůbec může bejt:aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 nazdar hovada :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 nápodobně, co je new? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 (editace) Pár stranek zpět jsem dával foto dětí ze školky u nás na čumendě a tohle nám dnes na oplátku přinesly. Editováno: 12. Březen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to kreslil kluk, nebo holka? já ve školce maloval hasičský auto a vyhrál jsem 2.místo v okreselol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 (editace) Jé tak to nevím,když jsem večer přišel do práce tak už byl obr. na nástěnce. Já mám s malováním od malička tak nějak problém a zustalo mi to dodnes mám fobii i z malování bytu které mne během 14 dní čeká. Editováno: 12. Březen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 já jen, takhle pěkně by to ženská nenamalovala, na to nemaj cit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 nazdar hovada :D dostaneš za vulgární oslovení asi do držky....Dejve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Pár stranek zpět jsem dával foto dětí ze školky u nás na čumendě a tohle nám dnes na oplátku přinesly. No ještě že Vlasto nebyly u Vás na "základně"...to by byl obrázek jak máte nahy na stole anebo jak provozujete se setřičkama nebo doktorkama sex co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 marek: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 dostaneš za vulgární oslovení asi do držky....Dejve... ale no kol5 kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 No ještě že Vlasto nebyly u Vás na "základně"...to by byl obrázek jak máte nahy na stole anebo jak provozujete se setřičkama nebo doktorkama sex co Tak tohle jsem jako nečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 ale víš o čem mluvím co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 No cement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 SRABE...NAHOĎ PIKANTNOSTI Z NUDY PŘI SMĚNĚ.....SE SESTŘIČKAMA NEBO DOKTORKAMA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.