Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kol1

post-86-1268558999,5023_thumb.jpg

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

dobreee :D

• Autor

Nazdárek T-lamy_icon_smich.gif

Vlasto, copak jsi tím chtěl naznačit.....

jinak po ránu pěkná ledovka...za*raná vyp*čená zima....aggressive.gif

Dobré ráno :)

Zas ten sníh, kdo se s ním má furt sr.át :aggressive: jsem zvědavej jestli bude o víkendu těch +18 :palec2:

• Autor

to ještě změní..chytráci ...neboj....

no právě že se bojím.... dneska na silnici 5cm sěhu, cestáři za celou cestu ani jedny, klouzalo to jak navim co, a ještě to ráno odhazovat od garáže :feve:

• Autor

a hele paleček Ondra je tu ::::: vítej

• Autor

no právě že se bojím.... dneska na silnici 5cm sěhu, cestáři za celou cestu ani jedny, klouzalo to jak navim co, a ještě to ráno odhazovat od garáže fever.gif

tak u nás jen cca 2-3cm...ale foukal děsněj vítr a pěkně to zledovatělo...hlavně jízda na dlažebních kostkách cca 200m stála za to..z kopce do zatáčky :(

dobré ráno :)

no nazdár, tak už jsi v pořádku? :)

tak u nás jen cca 2-3cm...ale foukal děsněj vítr a pěkně to zledovatělo...hlavně jízda na dlažebních kostkách cca 200m stála za to..z kopce do zatáčky :(

jo, to u nás taky, místama se jelo fakt krokem :help: no na těch kostkách to musela bejt teda paráda :feve:

dneska poprvé v práci takže se z toho poseru lol

• Autor

no nazdár, tak už jsi v pořádku? smile.gif

pokud je zde s náma tak zcela jistě v pořádku NENÍ_icon_smich.gif_icon_smich.gif

dneska poprvé v práci takže se z toho poseru lol

tak tos to pěkně odmarodil :kuk:

tak řekl bych na 85% jsem OK ;)

• Autor

dneska poprvé v práci takže se z toho poseru lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

a jéje FEKÁL téma je tu zasehelp.gif

pokud je zde s náma tak zcela jistě v pořádku NENÍ_icon_smich.gif_icon_smich.gif

no to je tky fakt, tady nikdo normální není, teda až na tebe jak tu tvrdíš :smich::smich:

tak řekl bych na 85% jsem OK ;)

tak když už to beeš takhle v číslech, tak to už si schopnej pracovat lol

a jéje FEKÁL téma je tu zasehelp.gif

si se už nemohl dočkat že? lol

• Autor

jo, to u nás taky, místama se jelo fakt krokem help.gif no na těch kostkách to musela bejt teda paráda fever.gif

jo kostky jsou super....z kopečka a zaáčka rovnou na železniční přejezd..jsem se modlil aby za mnou nejel nějakek ko*ot...a třeba mě neťuknul při dopbržďování...naštěstí jsem tam byl sám.....volant doleva auto rovně :)...ale počítal jsem s tím tak pohodapost-23-1156182784.gif

• Autor

no to je tky fakt, tady nikdo normální není, teda až na tebe jak tu tvrdíš _icon_smich.gif_icon_smich.gif

nene Libore jsem stejný ho*ado jako všichni vy ostaní_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

jo kostky jsou super....z kopečka a zaáčka rovnou na železniční přejezd..jsem se modlil aby za mnou nejel nějakek ko*ot...a třeba mě neťuknul při dopbržďování...naštěstí jsem tam byl sám.....volant doleva auto rovně :)...ale počítal jsem s tím tak pohodapost-23-1156182784.gif

ideální situace no, pak tam chytíš nějakýho blba jak říkáš a je to v prdeli :help:

nene Libore jsem stejný ho*ado jako všichni vy ostaní_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

tak aspoń že to uznáš a přidáš se k nám do skupiny :smich::smich:

• Autor

si se už nemohl dočkat že? lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

dneska ne...stačilo víkendové píchan165.gif í do všech možných otvorů mojí herečky_icon_smich.gif ale měla by ty ženský jich mít víc co_icon_smich.gif_icon_smich.gif

• Autor

tak aspoń že to uznáš a přidáš se k nám do skupiny _icon_smich.gif_icon_smich.gif

jasně....taky žeru uzený a piju slívu jako třeba Ty_icon_smich.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.