Březen 15, 201015 r Autor Nazdárek T-lamy Vlasto, copak jsi tím chtěl naznačit..... jinak po ránu pěkná ledovka...za*raná vyp*čená zima....
Březen 15, 201015 r Dobré ráno Zas ten sníh, kdo se s ním má furt sr.át jsem zvědavej jestli bude o víkendu těch +18
Březen 15, 201015 r no právě že se bojím.... dneska na silnici 5cm sěhu, cestáři za celou cestu ani jedny, klouzalo to jak navim co, a ještě to ráno odhazovat od garáže
Březen 15, 201015 r Autor no právě že se bojím.... dneska na silnici 5cm sěhu, cestáři za celou cestu ani jedny, klouzalo to jak navim co, a ještě to ráno odhazovat od garáže tak u nás jen cca 2-3cm...ale foukal děsněj vítr a pěkně to zledovatělo...hlavně jízda na dlažebních kostkách cca 200m stála za to..z kopce do zatáčky
Březen 15, 201015 r tak u nás jen cca 2-3cm...ale foukal děsněj vítr a pěkně to zledovatělo...hlavně jízda na dlažebních kostkách cca 200m stála za to..z kopce do zatáčky jo, to u nás taky, místama se jelo fakt krokem no na těch kostkách to musela bejt teda paráda
Březen 15, 201015 r Autor no nazdár, tak už jsi v pořádku? pokud je zde s náma tak zcela jistě v pořádku NENÍ
Březen 15, 201015 r Autor dneska poprvé v práci takže se z toho poseru .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a jéje FEKÁL téma je tu zase
Březen 15, 201015 r pokud je zde s náma tak zcela jistě v pořádku NENÍ no to je tky fakt, tady nikdo normální není, teda až na tebe jak tu tvrdíš
Březen 15, 201015 r tak řekl bych na 85% jsem OK tak když už to beeš takhle v číslech, tak to už si schopnej pracovat
Březen 15, 201015 r Autor jo, to u nás taky, místama se jelo fakt krokem no na těch kostkách to musela bejt teda paráda jo kostky jsou super....z kopečka a zaáčka rovnou na železniční přejezd..jsem se modlil aby za mnou nejel nějakek ko*ot...a třeba mě neťuknul při dopbržďování...naštěstí jsem tam byl sám.....volant doleva auto rovně ...ale počítal jsem s tím tak pohoda
Březen 15, 201015 r Autor no to je tky fakt, tady nikdo normální není, teda až na tebe jak tu tvrdíš nene Libore jsem stejný ho*ado jako všichni vy ostaní
Březen 15, 201015 r jo kostky jsou super....z kopečka a zaáčka rovnou na železniční přejezd..jsem se modlil aby za mnou nejel nějakek ko*ot...a třeba mě neťuknul při dopbržďování...naštěstí jsem tam byl sám.....volant doleva auto rovně ...ale počítal jsem s tím tak pohoda ideální situace no, pak tam chytíš nějakýho blba jak říkáš a je to v prdeli
Březen 15, 201015 r nene Libore jsem stejný ho*ado jako všichni vy ostaní tak aspoń že to uznáš a přidáš se k nám do skupiny
Březen 15, 201015 r Autor si se už nemohl dočkat že? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> dneska ne...stačilo víkendové píchan í do všech možných otvorů mojí herečky ale měla by ty ženský jich mít víc co
Březen 15, 201015 r Autor tak aspoń že to uznáš a přidáš se k nám do skupiny jasně....taky žeru uzený a piju slívu jako třeba Ty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.