Vlasta Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 :smich: :smich: :smich: dobreee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Nazdárek T-lamy Vlasto, copak jsi tím chtěl naznačit..... jinak po ránu pěkná ledovka...za*raná vyp*čená zima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Dobré ráno Zas ten sníh, kdo se s ním má furt sr.át jsem zvědavej jestli bude o víkendu těch +18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 to ještě změní..chytráci ...neboj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no právě že se bojím.... dneska na silnici 5cm sěhu, cestáři za celou cestu ani jedny, klouzalo to jak navim co, a ještě to ráno odhazovat od garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 a hele paleček Ondra je tu ::::: vítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no právě že se bojím.... dneska na silnici 5cm sěhu, cestáři za celou cestu ani jedny, klouzalo to jak navim co, a ještě to ráno odhazovat od garáže tak u nás jen cca 2-3cm...ale foukal děsněj vítr a pěkně to zledovatělo...hlavně jízda na dlažebních kostkách cca 200m stála za to..z kopce do zatáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dobré ráno no nazdár, tak už jsi v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak u nás jen cca 2-3cm...ale foukal děsněj vítr a pěkně to zledovatělo...hlavně jízda na dlažebních kostkách cca 200m stála za to..z kopce do zatáčky jo, to u nás taky, místama se jelo fakt krokem no na těch kostkách to musela bejt teda paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dneska poprvé v práci takže se z toho poseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no nazdár, tak už jsi v pořádku? pokud je zde s náma tak zcela jistě v pořádku NENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dneska poprvé v práci takže se z toho poseru tak tos to pěkně odmarodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak řekl bych na 85% jsem OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dneska poprvé v práci takže se z toho poseru .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a jéje FEKÁL téma je tu zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 pokud je zde s náma tak zcela jistě v pořádku NENÍ no to je tky fakt, tady nikdo normální není, teda až na tebe jak tu tvrdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak řekl bych na 85% jsem OK tak když už to beeš takhle v číslech, tak to už si schopnej pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 a jéje FEKÁL téma je tu zase si se už nemohl dočkat že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jo, to u nás taky, místama se jelo fakt krokem no na těch kostkách to musela bejt teda paráda jo kostky jsou super....z kopečka a zaáčka rovnou na železniční přejezd..jsem se modlil aby za mnou nejel nějakek ko*ot...a třeba mě neťuknul při dopbržďování...naštěstí jsem tam byl sám.....volant doleva auto rovně ...ale počítal jsem s tím tak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no to je tky fakt, tady nikdo normální není, teda až na tebe jak tu tvrdíš nene Libore jsem stejný ho*ado jako všichni vy ostaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jo kostky jsou super....z kopečka a zaáčka rovnou na železniční přejezd..jsem se modlil aby za mnou nejel nějakek ko*ot...a třeba mě neťuknul při dopbržďování...naštěstí jsem tam byl sám.....volant doleva auto rovně ...ale počítal jsem s tím tak pohoda ideální situace no, pak tam chytíš nějakýho blba jak říkáš a je to v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 nene Libore jsem stejný ho*ado jako všichni vy ostaní tak aspoń že to uznáš a přidáš se k nám do skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 si se už nemohl dočkat že? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> dneska ne...stačilo víkendové píchan í do všech možných otvorů mojí herečky ale měla by ty ženský jich mít víc co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak aspoń že to uznáš a přidáš se k nám do skupiny jasně....taky žeru uzený a piju slívu jako třeba Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.