baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Jo, ono to uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 tak víš co ... už je půlka prázdnin pryč :DD Zachvilku zas bude MHD plné kyselejch ksichtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 to je fakt, nějak nám to letí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Nazdar bando dnes lítám po nákupech,ale některy jsou i na džundu tak mě to zas tak nesere.Chvátán chvátám nemam na nic čas.Zdáááááááár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Mno Vlasto to nam asi nepovíš co si koupil co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Tak to je šikovná :DD Libore čau .. a jakm je šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 hoj borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Máro všechno vědět nemusim :DD Čao Ondro Libore ani to nějak nevnímám jak to utíká :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 a jakm je šikovná Máro ale toto nejsou www.amateri.cz :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 :palec2: dobře Ondra :DD Koukal jsi na Moto GP ??? ... kua se tešim až Kája bude v královské kubatůůůře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Máro ale toto nejsou www.amateri.cz OK.....mluví z Tebe sice jen závist, ale respektuji to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 a jéje, Mára se tu stavil a už se tu zas rozebírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Ja bych se do tedletech ozehavejch temat nepoustel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 a jéje, Mára se tu stavil a už se tu zas rozebírá ŽE JÁ JSEM SEM VŮBEC LEZL.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 :palec2: dobře Ondra :DD Koukal jsi na Moto GP ??? ... kua se tešim až Kája bude v královské kubatůůůře jj koukal jsem,škoda že Doctor neudržel to třetí místo,ale dobrej comeback :palec2: jinak Abaja dobrej jen nevím jestli ten přestup není uspěchanej,aby nedopadl jak Talmaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 OK.....mluví z Tebe sice jen závist, ale respektuji to to jako vůbec...já nejsem závistivej člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ŽE JÁ JSEM SEM VŮBEC LEZL.......... Máro, nečerti se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Ondro možná by se mohl ještě trochu vyjezdit cooo ??? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 si myslím že jo Jirko,to že mu teď vyšlo pár závodů neznamená že to půjde takto celou sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 tjn ... včera to tak zázrační taky nebylo ... všechno před ním halt popadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ale i to se počítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 tj počítá,ale pokaždý to nepopadá a musí ukázat že umí zajet i v norm.závodě a teprve pak pomýšlet na MOTO GP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 jinak včera jsem shlídl http://www.csfd.cz/film/235922-alenka-v-risi-divu/ a moc krásný,jestli máte rádi Burtona tak jednoznačně doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 tak tak .... mno a ze by vcera predvedl nejakou akcicku mi teda neprislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 i ta Avril je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.