Červenec 19, 201015 r tak víš co ... už je půlka prázdnin pryč :DD Zachvilku zas bude MHD plné kyselejch ksichtů
Červenec 19, 201015 r Nazdar bando dnes lítám po nákupech,ale některy jsou i na džundu tak mě to zas tak nesere.Chvátán chvátám nemam na nic čas.Zdáááááááár.
Červenec 19, 201015 r Máro všechno vědět nemusim :DD Čao Ondro Libore ani to nějak nevnímám jak to utíká :DD
Červenec 19, 201015 r :palec2: dobře Ondra :DD Koukal jsi na Moto GP ??? ... kua se tešim až Kája bude v královské kubatůůůře
Červenec 19, 201015 r Autor Máro ale toto nejsou www.amateri.cz OK.....mluví z Tebe sice jen závist, ale respektuji to
Červenec 19, 201015 r Autor a jéje, Mára se tu stavil a už se tu zas rozebírá ŽE JÁ JSEM SEM VŮBEC LEZL..........
Červenec 19, 201015 r :palec2: dobře Ondra :DD Koukal jsi na Moto GP ??? ... kua se tešim až Kája bude v královské kubatůůůře jj koukal jsem,škoda že Doctor neudržel to třetí místo,ale dobrej comeback :palec2: jinak Abaja dobrej jen nevím jestli ten přestup není uspěchanej,aby nedopadl jak Talmaci
Červenec 19, 201015 r OK.....mluví z Tebe sice jen závist, ale respektuji to to jako vůbec...já nejsem závistivej člověk
Červenec 19, 201015 r si myslím že jo Jirko,to že mu teď vyšlo pár závodů neznamená že to půjde takto celou sezonu
Červenec 19, 201015 r tj počítá,ale pokaždý to nepopadá a musí ukázat že umí zajet i v norm.závodě a teprve pak pomýšlet na MOTO GP
Červenec 19, 201015 r jinak včera jsem shlídl http://www.csfd.cz/film/235922-alenka-v-risi-divu/ a moc krásný,jestli máte rádi Burtona tak jednoznačně doporučuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.