baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 tak libor si tu chce na záchodě honit, a já jsem zde za prasáka....no to je něco;) jo, jseš tu za prasáka, protože máš moc bujnou fantazii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 A Máro jen abys věděl http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 :smich: né, už si starej, tak blbě slyšíš, to bylo FUJJ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 myslím že kdyby s náma jela nějaká nymfomanka tak se nudit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Hlavně když je tu někdo, na koho to můžete svést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Hlavně když je tu někdo, na koho to můžete svést jo, za všechno může Sakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 A Máro jen abys věděl http://forum.skodaho...s§ion=stats super...mládí v před..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 super...mládí v před..... dík že to uznáš dědulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 myslím že kdyby s náma jela nějaká nymfomanka tak se nudit nebude no než by ti rozpletla fousky....to by jí malinkou chvilku trvalo:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jo, za všechno může Sakal Nic jiného jsem ani nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 si mel vyklopit hned ze mas rad cumshoty ( ale na svym ksichtě !!! :smich: ) jj není nic lepšího než cizí semeno na svých očích nebo hubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 dík že to uznáš dědulo OK.....ale já budu dřív v důchodu a sedět na lavičce v parku a krmit holuby...a ty? pochůzkář PČR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Nic jiného jsem ani nečekal tak ani nebylo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 kde tě fotili Ondro???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 OK.....ale já budu dřív v důchodu a sedět na lavičce v parku a krmit holuby...a ty? pochůzkář PČR.... No aby ses ty nekrmil spíš holubama z nosu A neboj, pochůzkář né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Se máme všici pozvracet, či co?!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 No aby ses ty nekrmil spíš holubama z nosu A neboj, pochůzkář né a co tedy: CIA, NKVD, MI5, KGB, BIS......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Se máme všici pozvracet, či co?!!!! si měkkej...nic moc nevydržíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 a co tedy: CIA, NKVD, MI5, KGB, BIS......... SKPV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 kde tě fotili Ondro???? bohužel takovej dobrodruh nejsem ,odvážnej sem ale tolik zase néééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 si měkkej...nic moc nevydržíš..... Márovi se to moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 bohužel takovej dobrodruh nejsem ,odvážnej sem ale tolik zase néééé No jen aby, to vypadá, že ještě než sis nechal narůst vousky si takhle řádil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Se máme všici pozvracet, či co?!!!! co radši análek mám sem hodit říkáš?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 SKPV ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 No jen aby, to vypadá, že ještě než sis nechal narůst vousky si takhle řádil ee vousy už nosím aspoň 15let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.