Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 No jen aby, to vypadá, že ještě než sis nechal narůst vousky si takhle řádil :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? chtěl si zkratky, tak si to zjisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 seru na to...nějaká pikačovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 si měkkej...nic moc nevydržíš..... Tak v tomhle stezku odvahy oželím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ee vousy už nosím aspoň 15let to už si tak starej jo? Kolik ti bylo na tý fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 seru na to...nějaká pikačovina ani né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Tak v tomhle stezku odvahy oželím znáš to že okusit se má od každého kousek:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 chlapi,teď jsem dostal špionský foto...ale hustýýýýý....Jirko budeš koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 chlapi,teď jsem dostal špionský foto...ale hustýýýýý....Jirko budeš koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ani né už mě to ani nezajímá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 chlapi,teď jsem dostal špionský foto...ale hustýýýýý....Jirko budeš koukat hustý je to, co stříkalo už na té předešlé fotce a to mi stačí. Nic dalčího hustýho už dneska nevydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jen mě musíte říct kdo je Libor a Mára....................a koho je to škodárna :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) chlapi,teď jsem dostal špionský foto...ale hustýýýýý....Jirko budeš koukat fuj Editováno: 27. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jen to se dej Ondro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 že by to byla ta fullka?? :kol-130: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ondro dobrý, ale já s liborem to nejsme, byli jsem u mě doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Už je mi jasné, proč nechci auto z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jen mě musíte říct kdo je Jirka a Mára....................a koho je to škodárna :smich: omg, vy jste prasáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ale že jim je teplo v těch bundách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Se to tu zas dneska rozjíždí nesprávným směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 :smich: To vypada na FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 No jen se přiznejte, kdo má stříbrnou oktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Se to tu zas dneska rozjíždí nesprávným směrem no bože tak nás odhalili...se nestyď Libore....a on má čepici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jj taky myslím Jirko,jen škoda že sem na to musel přijít náhodou sám že nám to tajili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) chce se mi blejt Máro, nevím s kým máš takový zážitky, ale já takový auto nevlastním, takže to bude tvůj jinej kamarád PS: ještě že jsem v tý hospodě seděl přes stůl, díky boho, jinak bůh ví co bys dělal Editováno: 27. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.