Červenec 27, 201015 r Autor jo, byl, na dvou birellech v hospodě ve vší počestnosti, a pak jsem pokračoval z mladou zase kecy a výmluvy......kdo šel ke mě domů a pak mi posral záchod...že prej máš citlivou prdelku a v hospodě nechceš jít......co: smich: Upraveno Červenec 27, 201015 r od Marek
Červenec 27, 201015 r zase kecy a výmluvy......kdo šel ke mě domů a pak mi posral záchod...že prej máš citlivou prdelku a v hospodě nechceš jít......co:smich: :smich: no to už je moc, dobře ty Ale tak k tobě bych nešel, to bych se bál teda.
Červenec 27, 201015 r máš domácí sbírku jo? vůbec,doma mám jen nezajímavý fotky pro vás dva jako tyto např.
Červenec 27, 201015 r zase kecy a výmluvy......kdo šel ke mě domů a pak mi posral záchod...že prej máš citlivou prdelku a v hospodě nechceš jít......co: smich: no tečou mi tu slzy jak se chlámu :smich:
Červenec 27, 201015 r vůbec,doma mám jen nezajímavý fotky pro vás dva jako tyto např. No tak tyhle zrovna moc zajímavý nejsou, já radši pevnější prsíčka
Červenec 27, 201015 r hele hoši kde seženu tuhle páku na volant a pedál.... viděl jsem to někde na Shellce tuším
Červenec 27, 201015 r Mno nic páánovééé ... já se poroučim dom :DD Čao :DD čao a zítra tomu dej pořádně za uši
Červenec 27, 201015 r Autor viděl jsem to někde na Shellce tuším kdyby jsi to někdy viděl, dej vědět,.pls....kde na jaký benzínce ..dík
Červenec 27, 201015 r zkusím se ti Marku zeptat,jezdí za mnou zákazník a ten nějaký takový auto věci prodává,tak se ti poptám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.