jozzi Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 šikula, popiš postup ,,hlavne na omačku ,nudle uvařit zvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 jozzi ... omáčku dělávám,ale dnes to byla rychlovka .... omáčka OTMA ze sklenky a sýr nastrouhaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tak to je system ,a halvně rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 jj dnes bylo potřeba rychle .... zítra žena bude dělat asi kapra vánočního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 no jo ,svatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Vesele Velikonoce Všem. Abych navázal na včerejší žrací tak dnes se bude žrat střídmě,bude čočková polévka s klobáskou a zbytek co dum dá,smráďata jsou u babči tak se nebudem plácat s obědem a budem še válet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Taky preju Vesele Velikonoce a ja se nazeru Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Já toho budu mít taky požehnaně... Párečky v těstíčku,nějaké řízky....sladké dobroty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Ja uz si davam do nosu, uzene, taky parecky v testicku, domaci medovnik, no proste same dobrutky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 u nás taky dneska byla velikonoční žranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Ja jeste zeru az mi lavor praska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Já už nemůžu To zas bude 5 kilo nahoru ALe podle toho počasí je to spíš vánoční žranice než velikonoční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Dneska byla u nás jen taková příprava na zítřejší žranici u tchýně .... já se jen na to jídlo podívám a mám 5kg nahoře Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Ja uz mam alespon deset po dnesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 víš že přežírat se nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) A tak vanoce jsem mel na houby tak si uzivam velikonoce Editováno: 8. Duben 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 my tu máme druhý vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Já měl dnes salát a řízek k obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) To máme zítra na oběd my .... řízek br.salát Můj příspěvek v hospodě 44444 Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Editováno: 8. Duben 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 To ja mel dneska taky, vecer jsem si dal repete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Všichni češíííí stejný :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Babička vždycky říkala : "jes do polosyta,píj do polopita" ale nějak se toho nedržím Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 A vsihni zerem stejne jako prasata s tim Ondro ze ja mam polsko slovenske geny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 tak když chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Vaše plany zhati,naši vepři boubelati :D Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.