jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Elektricka s kosem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 na jakou plochu?kvuli zaberu,vykonu atd kolik toho mas m2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 2 ary ne tak pi krat voko 20m a to a to jeste prehanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ondro asi to nechám na špalkách , nevim .... uvidim co se objeví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ja bych tam dal pasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ondro asi to nechám na špalkách , nevim .... uvidim co se objeví... to jeste usetris za gumy kdyz to bude na spalkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 2 ary ne tak pi krat voko 20m a to a to jeste prehanim rikas 5x20m tak to ti staci 32cm zaber uplne v poho,motor 1000-1200W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ondro ja se v tom nevyznam ja s tim secu travnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Kup si motorovou,já měl dřív elektriku a to tahání kabelu už nikdy,teď řeším jestli koupit strunovku na elektriku na dosekávání u plotu a vubec se mi do toho nechce,jedině nějakou aku kdyby vyráběly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Tu prave mam potrebuju neco na ten muj mini parcik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 http://www.tvproducts.cz/cz/detail/Aku-strunova-sekacka#prettyPhoto Ty joo dělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 nu to bude kvalitaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 a tak pro efekt to bude dobre a hlapi v hospode budou mit o cem mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Kup si motorovou,já měl dřív elektriku a to tahání kabelu už nikdy,teď řeším jestli koupit strunovku na elektriku na dosekávání u plotu a vubec se mi do toho nechce,jedině nějakou aku kdyby vyráběly. ja mam taky neco aku v nabidce,ale uprimne zadna slava to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Nazdaj tak je mi jasný,že to nebude žadnej zázrak,ale bylo by to na dosečení po sekačce,tam kam se sekačka nedostane rohy u plotu a pod,když si vezmeš,že travník udržuješ tak 1-2cm tak by zas takovou praci neměla,nehledě na to ,ža na zahradě co mám teď tak nemám elektriku a zatím jí mít nebudu tak by mi aku vyhovovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 jj pokud to bude pravidelne seceno tak by s tim nemel byt problem ja tu mam v nabidce z tech levnejsich aku toto http://www.werco.cz/strunove-vyzinace/accu/hecht-5018.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Dobré ranko..... tak jak to dopadla akce sekačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 no nazdar kluciii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 zdravičko, no nijak, dneska je akce denni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 akce sekacka asi jeste pokracuje zrovna do ted jsem skladal nove zbozi co mi doslo,nejaky sekacky,krovinaky a vertikutatory,coz je ted hodne aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 aaa tak to poreferuj jinak se nastvu a skocim do mountfildu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ondro, hlavně opatrně dávej bacha aby ses nepředřel... já už na ten hák začínám mít taky super alergii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 tak dnes kanci medailonky se sipkovou a bramborovyma kroketama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.