jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Sotva prisla , uz chce utikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 neboj, já mám dobrou paměť tak když sem tu byla já a Ondra tak to trochu lítalo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 neboj dlouho se zas nezdržím opovaž se zase zdrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 tak když sem tu byla já a Ondra tak to trochu lítalo no vím moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Sotva prisla , uz chce utikat pšššt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Co pssst , ja se branim a neboj , kousu jen za uplnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 opovaž se zase zdrhnout nebooj,bez rozloučení neutíkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 A vratis se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 nebooj,bez rozloučení neutíkám jako naposledy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 A vratis se psí očka na mě neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Hran buch psy , ty mam k veceri, ja se pocitam k medvedum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 jako naposledy co? ticho tam vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Hran buch psy , ty mam k veceri, ja se pocitam k medvedum dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ticho tam vzadu nějaký přísná ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Musím vás tu ač nerad opustit Tak žádný zlobení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 A dziekuje bardzo ja rafeji jine zviratka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Musím vás tu ač nerad opustit Tak žádný zlobení a pak kdo zdrhá měj se a zase se vrat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 a pak kdo zdrhá měj se a zase se vrat ) neboj se, tě tu nenechám napospas zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Strejda zmizel, standard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 tak co ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 (editace) Á žena mezi hospodskejma povalečema,a hned je tu živo,to by jste se všichni uťukali na klávesnici co?koukejte jít něco dělat venku je hezky,alespoň tady hu nás. Dnes k obědu kapustovej karboš v poměru 80%masa tak to šlo a rovnou jsem si ke kávě objednal koblížky. Editováno: 18. Květen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Zasadne Deli nejim ja jsem masovy typ ale strejda pride , ten je jak hripka, dycky se vrati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Vlasto zas zacinas ? Vcera buchty, dneska koblizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ahoj Vlasto mnam dej to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Mužu nabídnout,já už jsem jak soudek,sněd jsem už tři a jsou tak dobrý,že jenom když o nich píšu tak se dere slina ven,mám co dělat abych je nesežral než bude kolem třetí kafíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.