Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V Nošovicích by jsme byli jen odkazání na radegast a plzeňské piva. To by spíše byl lepší nějaký menší soukromý pivovar. :kol-35:

Páni, tu to nejako zaspalo. Predvianočná horúčka ? :)

tady už to spí nějakej ten měsíc nebo spíš rok :D

no ja som rád ak po večeroch aspoň trochu posedím pri telke, prípadne notebooku. víkend pracovný doma, minulý týždeň v robote, oddnes až do stredy zas robota. tak hurá po auto, piatok škola a víkend bude napínavý - predvianočný a robím predajcu...som zvedavý, s kým sa zas pohádam jak dnes :D

Netuším :kol-32:  nic divného mi nepřipadá.

Mě přijde, že má jedno světlo natáčecí a druhé normální (které měla asi původně..?)  :kol-28: ..

Obrázek: http://img.aaaauto.eu/thumb/1052126_1_1024x768x75.jpg

Jak může mít auto vůbec technickou s každým jiným světlem  :kol-32:

Upraveno od Galvi

:D :D chi toho jsem si vůbec nevšiml. Ty máš teda oko. No podle toho ze je to klasic tak natáčecí určitě nemá.

A popravde ani cocku by to mit nemelo :D

:D  :D  Aha, taky pravda  :kol-47:

Takže predok zrejme búraný :) To čo sa hovorí o AAA sa mi čím ďalej tým viac potvrdzuje :)

A keď objednávali nárazník tak prišiel asi bez krytky ťažného oka :D

Upraveno od PyroSVK

Chlapi trochu mi tu chybí téma "naše xichty" něco podobného bylo na VW foru a třeba to někomu pomohlo poznat lidi na srazech atd ;) což?

Upraveno od Bullets

Zaloz. Nejaku fotku sem mozno hodim. Len dufam, ze sa nezlaknete alebo s nou nebudete strasit deti :)

--

Z mobilu

Tak tohle je reakce každého včetně mě :D ale tak víš co kolikrát to pomůže. Já když přijel poprvé na sraz (vánoční topinku) tak jsem absolutně nevěděl kdo je kdo :D

Veselé vánočni svátky :kol-28:

post-86-0-59634800-1387972427_thumb.jpg

Všetkým prajem veselého Silvestra a šťastný Nový rok :) A nezabudnite že pod vplyvom sa za volant nesadá :)

Přidávám se s přáním  ;) ...

...hlavně zdraví, štěstí a mnoho kilometrů bez nehod a poruch  :kol-47:

Taky se přidávám s přáním do toho nového roku ať máte všeho dostatek štěstí, zdraví a taky víc peněz na úpravy na ty naše vozítka :)

napodobne. veľa šťastných km bez nehôd, veľa úspechov doma i v práci, študentom dobré známky :)

pripájam sa a prajem šťastný Nový rok 2014 ...hlavne nech Vám slúži zdravie,od toho sa potom odvíja všetko ostatné  :kol-47:

Kolegyně a kolegové, taktéž se připojuji k přání všeho nejlepšího do Nového roku 2014. A jelikož jsme na motoristickém webu, tak tedy přeji všem nám a hlavně našim plechovým miláčkům, spousty kilometrů bez nehod (dopravních i životních) a poruch (jak mechanických, tak zdravotních).  :kol-47:

Pánové a občas i nějaká dámo, také se přidávám s přáním do nového roku 2014. Ať je ve všech ohledech lepší než ten dosavadní ;)

aká farba bude mať najzaujímavejší kontrast čo sa týka nálepiek či nápisov na tmavomodrú? ružová? biela? zelená?

Dnes oneskorene dorazili parkovačky do Fabie 1...má zmysel ich dávať na Fabiu 2 či zbytocnosť? Resp. budú vôbec pasovať? ...alebo ich strčím do rodinného kombíčka F1 ;)

post-83257-0-79788400-1388703061_thumb.j

Pasovat by to mělo, pokud vím tak F2 má taky T10 vpředu, tak bych je tam dal  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.