Pawouk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Denní svícení deaktivuješ vytažením příslušné pojistky dle manuálu (platí pro vozy bez start-stop systému). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Pripadne vypnutim. Ak ma vobec vypinac pri poistkach pod tym plastom (pri starsich rocnikoch). Ja uz vypibac nemam -- Z mobilu Editováno: 21. Květen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 No má v podpisu r.v. 2014, takže vypínač mít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Joo, cez Tapatalk podpisy nevidim. Tak nic... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 já já já si zlomil vystřelovák normálně jsem nastartoval a k nohám něco padá tak si říkám,kurňa zas mi spadla šňůrka a ejhle on se mi tam válí zbytek klíče,ale asi si za to můžu sám zdál se mi,že vaklá moc tak jsem tu planžetku trochu(asi trochu víc)utáh a pruser je na světě naštěstí mám ještě druhej nevybroušenej tak zejtra musím navštívit klíčníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tady se najde občas někdo kdo se snaží dokázat že je něco víc a ve finále má sice OIII ale v sockový výbavě, to je pak na tom kdejaká Fabia líp Jasný, fabie je třeba starý auto oproti OIII a technika je jinde, to bez debat, ale každý auto má svoje kouzlo, a hlavně každe si pořídí takový typ auta, který jemu vyhovuje a využije nejvíc Na FI nedám dopustit, nakonec v čem je OIII tak technicky jinde, abych se Fabinky zbavoval? Je větší, a vzhledem ke generaci i o něco bezpečnejší. Ale jak říká Libor - radši našlapanou Fabču než holátko Koktu. A když ji potkám i v kraji dalekém, srdce mi zaplesá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Jseš ještě máčka - do Špajéru je to cca 1000 majlí, ale já mám fotku roomíka 1,6 na ulici v Káhiře - nebo bílý jedničkový oktávky na pozadí pyramid v Gíze...Vlastnoručně vyfoceno, vzdálenost něco málo přes 4000km ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ty prostě musíš mít vždycky navrch, vid? Ale žeby ses ozval, jen tak, tak to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Měli jsme f1 ambiente,teť máme roomstera ambition,ta fabia mi přišla o poznání líp udělaná,takovej pocit solidnosti,kterej mi v roomsteru chybí.Samozřejmě že motoricky je to jiná liga,ale fabia mi nějak zůstala v srdci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ty prostě musíš mít vždycky navrch, vid? Ale žeby ses ozval, jen tak, tak to ne. Na kontakt na chatu budu mít čas zítra (čtvrtek) po obědě cca do 4 hodin odpo, nebo pak od zhruba 2 hodin odpo v pátek - jinak jsem furt v rachotě a buduju kapitalismus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Poniektorí experti z paneláku u nás parkujú aj takto. Toto nieje ten typ že prvý krát sa mu to stalo, ale takto je to minimálne 2x do týždňa. Asi mu nechám za stieračom papier s textom že ak nabudúce takto zaparkuje tak mu tam po sebe nenechám len papier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 to je ešte v pohode. kolegovi sa podarilo vyfotiť niečo takého...ináč tam kde stojí, je cesta... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Zopár info o novom Roomstri http://www.auto.cz/skoda-roomster-ii-s-mqb-prijede-jiz-pristi-rok-81358 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Zapoměli zmínit nárůst ceny.Kdoví jak to bude,nedávno někde psali,že to bude jakoCaddy a budou ho dělat v Polsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 aha, takže ne s Caddym jak se původně psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Tady máte něco pro zasmání. http://auto.idnes.cz/nova-skoda-roomster-0qz-/ak_aktual.aspx?c=A140528_125038_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Poniektorí experti z paneláku u nás parkujú aj takto. Toto nieje ten typ že prvý krát sa mu to stalo, ale takto je to minimálne 2x do týždňa. Asi mu nechám za stieračom papier s textom že ak nabudúce takto zaparkuje tak mu tam po sebe nenechám len papier. Pokud myslíš tohle auto uprostřed fotky, tak tomu patří za stěrač text "Nelze tě ani nazvat čurákem, protože ten čurák se aspoň umí postavit!" Jinak zde na sídlišti podobný jev v multinásobku provedení - lajny tam nejsou, protože radnice vyasfaltovaný cesty mezi domy ve stavebním plánu města neoznačila jako "Parkoviště". Kdyby tak učunila, musela by totiž platit údržbu jak těch ploch, tak i toho značení a hlavně z nich v zimě nechávat uklízet sníh. Tudíž parkování naprosto na divoko, jak se komu zachce, vynechaná mezera 1,5m nikoho nesere (teda sere - ale jen toho, kdo přijede pozdě a už kvůli takovejm píčám a vocasům nemá kde zaparkovat), naopak, ještě je tu o barák dál jeden blázen jezdící na babetě, kterou si občas naprosto provokativně postaví do prostoru, kterej by jinak stačil na auto. A přes mnohonásobný intervence na radnici, aby se s tím parkováním něco udělalo je naprosto tichi po pěšině... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Na kontakt na chatu budu mít čas zítra (čtvrtek) po obědě cca do 4 hodin odpo, nebo pak od zhruba 2 hodin odpo v pátek - jinak jsem furt v rachotě a buduju kapitalismus... To se furt míjíme, taky buduju, včera to bylo úplně do večera, dnes jsem skončil před chvilkou, zítra to taky nevidím pozitivně - musím do Zaragozy, počítám až s večerním návratem. Ale hlásili na víkend hnusně, tak budu asi v sobotu čučet do kompu. Jinak celý příští týden to bude na chat úplně o ničem. Holt vejlety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Ekkar: No ako vidíš lajny tam ani nemáme (ani nikdy neboli) takže mu oficiálne asi nikto nemôže nič. Jedine neoficiálne ale na to sa asi podujmem ja. Ten fas ešte k tomu býva na 1. poschodí. Žena mu je na balkóne každú hodinu tak nerozumiem ako mu tá <> na kapote nebije do očí, že aha stojím ako blb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Na vojne sme takým vraveli, že je kotúčovka - brzda zabrzdená, a že tam takých bolo neúrekom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 My takovým na vojně říkali MANTINEL nebo (daleko výstižnější) MONGOL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Ahojky lidičky po dlouhé době jsem opět z5 Kdyby se náhodou někdo nudil o víkendu a chtěl se podívat na jeden sraz na Klatovsku tak tady je pozvánka: 25. ŠKODA sraz BĚŠINY ( u Klatov 20.-22.června) http://www.skodateam.cz/Jaro_2014_Skoda_sraz_Besiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) Ahoj . Co delate v svatecni ctvrtek? Co to je status varovani? Editováno: 19. Červen 2014, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Co to je status varovani? http://forum.skodahome.cz/topic/118219-ranny-štart-octavia-16-mpi-lpg/?p=1610173 http://forum.skodahome.cz/topic/126910-jarní-sraz-květen-2014/?p=1867917 http://forum.skodahome.cz/topic/66113-hospodský-pokec/?p=1778035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Cau. No v cesku zadny svatecni neni leda ze by si ho kazdy udelal sam . No a ja se lecim bo jsem si vcera zlomil prst u nohy A co mate za svatek vy v PL ? Status varovani je pokud ho mas cisty zadne okenko nevyplnene tak to neznamena vubec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.