Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To ses ale v blby hospode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Marku a kdybych ju pak dopracoval já, tak to by nevěřila už ani, že její matka je vlastně její matka evers: takže nebrat i když kuci z Brna berou svoje ženy.. takže girls koutek by tam měla kdyžtak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To ses ale v blby hospode Nemel a buď rád za mojí účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Marku a kdybych ju pak dopracoval já, tak to by nevěřila už ani, že její matka je vlastně její matka evers: takže nebrat i když kuci z Brna berou svoje ženy.. takže girls koutek by tam měla kdyžtak.. dáddoo vůůbec ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 ženský tam podle mě nemaj co dělat obsloužíme se sami..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Ty woe,kucí,ku.va den jak c.p. Jedem dneska na zámek 40km od hotelu a 5 km před cílem malá zblula cele auto, asi mě jebne:( . Tak jsme se vrátili, mala se sprchuje a jdem ven na auto,doufám,že to herečka dobře vyčistí,bo já to nezvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) Ty woe,kucí,ku.va den jak c.p. Jedem dneska na zámek 40km od hotelu a 5 km před cílem malá zblula cele auto, asi mě jebne:( . Tak jsme se vrátili, mala se sprchuje a jdem ven na auto,doufám,že to herečka dobře vyčistí,bo já to nezvládnu já se bavím..jen prcka je mi líto...Tebe neeeeeeeeeeeeeeeee Editováno: 8. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Maro, asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Buď ráád že si to nezeblil ty.. by si jeste dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Vy ste prevíti, Marku,maš štestí,že balík je už u tebe,bo bych ti to namočil do gutalaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Vy ste prevíti, Marku,maš štestí,že balík je už u tebe,bo bych ti do toho namočil Takhle je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Chlapi je nás tu 5 a z toho 3 se věčně bijou, no není to vostrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No to množstvi by i odpovídalo jak ode mmě, je to až v předu na tapecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No je treba se zamyslet, jestli nejezdis jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To nemusí být jenom o rychlosti že.. u menších dětí je to celkem běžné ani z jídla to být nemusí.. Náhodou neválí se doma někomu kabel Molex na 2x Molex ? Tedy rozbočka PC napájení vlastně.. jaksi mi odsloužila jedna větev na zdroji, tak to skusím rozbočit.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zdar pánové tak já su už doma....bylo to kratky bylo to rychlý a dovolena v trapu...ještě tejden se budu válet doma a pak hurá do roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Dádo akrorat klasika zasuvka - molex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No to množstvi by i odpovídalo jak ode mmě, je to až v předu na tapecu foto foto----- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zdar pánové tak já su už doma....bylo to kratky bylo to rychlý a dovolena v trapu...ještě tejden se budu válet doma a pak hurá do roboty takže jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Vy ste prevíti, Marku,maš štestí,že balík je už u tebe,bo bych ti to namočil do gutalaxu já to ani tak jíst nebudu...pošlu to dál jako úplatek..ať se posere někdo jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 kratce rychle x-krat za sebou to je moje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) to víme dávno jsi takovej popichovatel...co.. Editováno: 8. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Dádo akrorat klasika zasuvka - molex Cu rozdvojku páč mi jedna nefaká, potvora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zajdi do obchodu a nevotravuj s tím v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 raca: vídej z dovolené, škoda že ty louny nevyšly, že sem je enjel třebas tenhle týden.. Plánuju se určitě ještě ukázat, ale hodně to záleží, jestli budu pozvanej.. A zatím mi Adélka na meilíka nereaguje.. I dkyž jak jsem se dozvěděl od její ségry, nic nenormálního, že se čeká i týden an odpověd na smsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.