Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 co sem tak zaslech tak zlatej hreb vecera je strip show v podani mary, no a asi teda dodatkovy cislo bude Dada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Raco : malá party v HK , bude tam spousta obnazenejch chlapiku behat po fotbalaku a sakra pohled na bandu spocenejch tlustochu to bude asi supr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 uf sem si oddych ... němce zrovná nemam v oblibě.. J8 už vůbec, prasata to jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no a asi teda dodatkovy cislo bude Dada Tos slyšel kde voe lol to bude ěnjakej informační šum, já mám na starosti něco jinýho co, se neříká, jinak by to nebylo takové překvápko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Raco : nemluvim ted za ostatni ale ja tam na obezite zrovna dvakrat nepridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Má pravdu ten chlapec, on je 2x já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To máš nějaký pomotaný ne?? Spíš ty ses 2x já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jo, tak je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No tak aspon v necem mame jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a já mám 115kg...a co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a já mám 115kg...a co..... Takže 2x dáda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 huběňoři...to jste chlapy......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Rychlíí spalovááání sem se tak narodil tak se mi nesměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to sem teda zvědavej jak dopadnete :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 raca: já taky škoda že nedojedeš, ale tak v srpnu bych dal znova asi ty Louny, tak doufám, že bys byl už přítomnej jo a líbilo se mi kde jsem parkoval, uzlice pěkně parkováníčko z obou stran, výhled přímo z okna baráku, ale debilně udělaná jednosměrka a pak zamnou 2face Okty, přišel jsem si blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zajímalo by mě, kde se sejkla mamka s tou pizzou, no spíš se sekla v tom tesku a já umřu hlady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 raca: já taky škoda že nedojedeš, ale tak v srpnu bych dal znova asi ty Louny, tak doufám, že bys byl už přítomnej jo a líbilo se mi kde jsem parkoval, uzlice pěkně parkováníčko z obou stran, výhled přímo z okna baráku, ale debilně udělaná jednosměrka a pak zamnou 2face Okty, přišel jsem si blbě no tak nemůžu bejt všude :-))) kdes to parkoval ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To si ho musel tahle polekat ,ze az utek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Marku,fota budou,neboj,ale až budu doma. A jinač, je uklizeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 kdes to parkoval ???? V obyčejný ulici jak jsou rodinný baráčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No tak máti volala a jak jsem říkal, sekla se v tesku.. z 200gr sýra a salámu jsou 4kabele.. Du jí naproti, zatím se mějte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No joo , na slovo jíídlo slyšíš vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 koukám, že se to tady celkem rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 tady to jede porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 co jsem psal ráno, tak si Marek stežoval, že je tu pořád sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.