Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 pitrys máš to hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 béééé já nejsem žlutej pes.bééé a ten obrázek by tam nešel?? pěkně prosím smutně koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Pitrys, tys je žlutá ťula, obrázek si dáš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 herdek já myslím ten pod obrázkem vy tam máte administrátora a ostatní škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) škodahome klub se znakem Editováno: 8. Červenec 2009, autor: pitrys76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To musíš být v Škodaklubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 já tam taky nic nemam a traumatem netrpím :-))))... i když strašně smutně koukam a cííí taky nápíííss!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a co bych pro to musel udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 vysolit 4kila a pak každej rok dvě nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a Standisek si ze mě udělal legraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 přesněji je to takhle: PODMÍNKY K REGISTRACI DO ŠKODA FABIA CLUBU Povinnosti k registraci za člena: * vlastnit vůz značky Škoda Auto * vyplnit pravdivě formulář * zaplatit poplatek 400,-Kč (registrační poplatek 300,- + roční 100,-Kč) * následující roky členský roční poplatek 100,-Kč splatný do konce února každého nasledujícího roku Výhody zaregistrovaného člena: * slevy některých tuning.firem * sleva 5% při nákupu veškerého zboží na www.skoda-shop.cz * sleva 100,-Kč na srazech SKODAHOME * umístění na srazech pohromadě s ostatními členy * vstup na uzamčená témata fóra: http://forum.skodahome.cz * možnost vlastnit mail "NICK"@skodamail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Klikni na škodaklub a uvidiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 tak tak .... akorat nevim jestli ta ikonka stojí za ty prachy :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no nic valím na zkoušku.tak možná večer.Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jsem to ale trdlo konečně jsi to přiznal veřejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jooo tak to už vim kde nejspíš je.. Kousek od Kauflandu a to doslova. Ulici sem věřejně filtrovat nebudu Každopádně myslím, že budu jedinej s Brněnskou SPZ v Lounech až tam zase budu Ted venku lehce sprchlo, já se vyspal a je všecko hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no nic valím na zkoušku.tak možná večer.Zduř Tys ještě školou povinný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Kousek od Kauflandu a to doslova. Ulici sem věřejně filtrovat nebudu Každopádně myslím, že budu jedinej s Brněnskou SPZ v Lounech až tam zase budu Ted venku lehce sprchlo, já se vyspal a je všecko hej jj ja si to myslel bud naproti nebo pod nebo za kaufem tam sou takovy ulice osobně bych si typ za v tzv. zlodějce..ale to je jen typ....tak s tou brnenskou se ti nedivim ja na dovče celou dobu hledal někoho s U a prvního sem potkal až na dalnici jinak vubec nikde sem si připadal jak cizinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jj ja si to myslel bud naproti nebo pod nebo za kaufem tam sou takovy ulice osobně bych si typ za v tzv. zlodějce..ale to je jen typ....tak s tou brnenskou se ti nedivim ja na dovče celou dobu hledal někoho s U a prvního sem potkal až na dalnici jinak vubec nikde sem si připadal jak cizinec Zase jako takovej cizinec jsem si nepřipadl, páč v ulici asi 5škodáren, všecko novější jak já a pak že lidi nemaj prachy Áďa mi taky říkala, že si koupili nějakou novotu tedka, nějakýho Citróna myslím.. Ulice zlodějka, proč se tomu tak říká jako černý jsem na tý ulici nepotkal, tak to bude možná něco jiného Pokud by tě to vážně zajímalo, není problém SZ Jo "U"ček tam bylo dost, to zase jo ale Brno jsem taky potkal, dokonce v Mostě v tom nákupním komplexu.. ale neměl jsem an to se jít zeptat jestli jsou fakt od Brna měli starou fábču v ambientu asi tak ještě na starejch Brněnskejch značkách (BRN). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zlodějka proto že je to takova jakoby zkratka z loun k silnici na černčice a nemusí se to spodem objíždět...aspon tak si to myslim že to vzniklo jinak zlodějka se ty ulici říka co já vím od jakživa...akorat že tam ted nedavno naflakali plno jednosměrek tak lidi co tam bydlej dost remcaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zlodějka proto že je to takova jakoby zkratka z loun k silnici na černčice a nemusí se to spodem objíždět...aspon tak si to myslim že to vzniklo jinak zlodějka se ty ulici říka co já vím od jakživa...akorat že tam ted nedavno naflakali plno jednosměrek tak lidi co tam bydlej dost remcaj Aha, zajímavéé no dvě celkem velké silnice to spojuje, ale že by tam byl nějaký provoz (krom opravování jedné křižovatky - chodníku) jsem si ani nevšiml.. No ty jednosměrky jsou tam zajímavě, jsem jako kokos to asi 3x různě objel abych se trefil zrovná do té části zprava a mohl do té ulice vjet.. (nikdy nevíš, kde za rohem čekaj MP s pokutovejma bločkama..). Navi tam ví o jednosměrnosti pouze kousku a navíc TomTom v malých městech moc nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jo aha tak naproti kaufu už vím zlodějka je trochu jinde....jooo tam měla babku jedna moje byvala přítelkyně a její tatka tam měl v garaží starou restaurovanou škodu populár no mocc hezkej veteranek...moh jednou bejt muj ale to už jepryč :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 hezky si tu povídáte..může tu tiše pít svoje pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.