Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 joo jasně foto musí být řek sis vo to wle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Teď tu budeme asi hlavně kancelářský krysy, co hehe asi tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Teď tu budeme asi hlavně kancelářský krysy, co ahoj vespolek, jj, je to tu sama kancel. krysa, taky mezi ně patřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj Luky a ostatní se nepochlubí co dělají Hlavně nepiště že nic, že máte prázdniny, to budu závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 No právě a proto nic nepíšu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já je mám dokonce už přes 2 měsíce.. akorát je to o ničem když sem skoro furt nemocnej no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 to je naprd, ale venku je stejně hnusně tak o nic pořádně nepřijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj Luky ahoj, uvidíme se 1.8.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jo na 99% jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jojo jsou to díly na auta proč závidíš? Co děláte vy ostatní? prostě se od 12ti let motám kolem aut,hned jak to šlo tak řidičák na osobák,na motorku jsem ho neřešila páč to by mě stejně asi nechytli a pak hup na bus :-) i můj koníček jako sportovní komisař na trialech :-) no ted jsem v kanclu jako logistický operátor ale za necelé dva měsíce tu končím a koukám po něčem jiném :-) Takže shrnutí :-) taktéž kancelářská krysa,teeda tady je ale hlodavců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 To je pěkný, já chtěla taky vždycky někam kde se to motalo kolem aut, ale s mojí školou nebyla šance. a jelikož nejsem ani odbarvená blond s pětkama neměla jsem šanci ani jinak Nakonec mám tohle a jsem tu moooc spokojená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Z neceho zrat musime ne ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 To je pěkný, já chtěla taky vždycky někam kde se to motalo kolem aut, ale s mojí školou nebyla šance. a jelikož nejsem ani odbarvená blond s pětkama neměla jsem šanci ani jinak Nakonec mám tohle a jsem tu moooc spokojená. Tak to tě vyvedu z omylu,já jsem vyučená zahradnice A o nějaké čupr vyzáži křehké blondýnky s pětkama si můžu fakt nechat jen zdát Ford.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Eště menší ikon foto Zuzy není tam jseš s nějakým malým prckem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 A o nějaké čupr vyzáži křehké blondýnky s pětkama si můžu fakt nechat jen zdát Tak to já taky :smich: ale už se jí blížím lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Eště menší ikon foto Zuzy není tam jseš s nějakým malým prckem? jsem v práci , nemám tu jak stahnout fotky z netu jedině přes obrazkový editor ale ten to takto zmršeně zmenší :-) ale pod psaním mám odkaz na rajče a tam je fotek hafo :-) jinak jsem tam se špuntem,tehdy 2,5roku :-) když jsem měla jen mikrobus parkovala jsem ho doma na zahradě a on už stál připravený u vrat a jezdili jsme v ulici nahoru dolů a hoodně troubili :-) jo,sousedi byli fakt nadšený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak to já taky :smich: ale už se jí blížím lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já cukrářka a maturu mám na potr.průmysl ale nakonec sem se z cukrářky přes pojišťovnictví dostala až k n.dílům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 teda zajímavě jste to "obešly" Jani a pečeš doma apson o 106? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Uáááá, ti advokáti jsou dneska zaměstnaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Hospoda se nam upgradovala na pečící kroužek Dalibore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Když jsem to dělala jako práci tak sem doma nepekla a jedla hlavně maso pak sem bydlela přes rok v podnájmu bez trouby a teď zase občas něco udělám Tady jeden z posledních dortů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 já prodávám a servisuji mot.pily,sekačky,ridery,traktůrky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Hospoda se nam upgradovala na pečící kroužek Dalibore neboj to nebude mít dlouhé trvání co se ti vůbec stalo s tím prstem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Hospoda se nam upgradovala na pečící kroužek Dalibore Super, ale peču max tak slaný, takže nějaký ty žebra a nebo zapékané mísy, pizza.. Co se sladkého týče moc jako ee.. Zvládám nákypy, určité koláče, ale už to nepeču. Páč sladké mi moc nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.