Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jani ten Pat a Mat je pěknej to musela bejt piplačka, co? To jo ale dalo se to, zase tak složitý to neni. Já už jsem po O, a byl to hnus velebnosti.... rozvařený brambory a vysušený kuře, a toto vypadalo na dobrou hospodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Drej den vespolek..... Tě pic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Drej den vespolek..... čau Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 To jo ale dalo se to, zase tak složitý to neni.Já už jsem po O, a byl to hnus velebnosti.... rozvařený brambory a vysušený kuře, a toto vypadalo na dobrou hospodu... hmm to zní delikatosně :smich: doufám že budu mít lepší oběd než ty Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 No to potěš,mě maj dnes dovézt také kuře a brambor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 čau Máro hele nebude dneska zase zuzanka norisů? nebo už to nedávaj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Nebojte se, snad nezk.... kuře a brambor všude, sem si myslela že na tom toho moc co zkazit nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Marku už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jakto pane poslanče...něco se v kuloárech proslíchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 No to potěš,mě maj dnes dovézt také kuře a brambor... no třeba to bude to samý Zuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 hele nebude dneska zase zuzanka norisů? nebo už to nedávaj.. myslím že to skončilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Nebojte se, snad nezk.... kuře a brambor všude, sem si myslela že na tom toho moc co zkazit nejde to samý jsem si myslel o řízku.......no a světe div se,jde to :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ondro pokecal sis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jirko co noha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jirko co noha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Coveče, dneska zase na převaz.... už se těšim jak mi to ta duchodkyně ( sestra ) serve z ty nohy a zase mi to cely roztrhne.. Fakt 2x rikam nervy za to jemne .... ne ... dneska dostane facana jak to serve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 rychle je to lepší.....to mi věř..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 musim uznat ze to zdravotnictvi to je vopravdu demence .... sem zvedavej kolikrat mi to bude prevazovat .... co prevaz to 30,- ... stejne si to prevazuju doma .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 vubec ... ja to nemam zaschle , ale jak se do toho face zamotaj ty stehy tak to cele porve ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 fuj, to ti fakt nezávidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jirko já mámvýhodu, že mám doma zdravotní doktorku...ty mi to když něco je převazuje sama a já jdu jen na kontrolu třeba až za týden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ondro pokecal sis ? no nikdo tu nebyl tak aspoň sám se sebou trošku schíza ale neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 rychle je soulož lepší.....to mi věř..... no teda Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 dnes jsem si dal lidové menu na oběd,česnečka s op.chlebem a brgul s chlebem ..takovej chlebovej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no to mě poser co se tady dějě,chápete to?? ..já teda ne http://www.novinky.cz/domaci/174198-vceli-...li-u-soudu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.