Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jo to jsem slyšela v radiu, mazec..... už nevědi s čím vším by se soudili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 hehe .) no jo no .. nekdo si zas potrebuje namazat kapsicku .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 se na to s malou rádi díváme,je to klasika,jak něco takovýho může někoho napadnout....OMFG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zase nějakej chytrolin no... to uz jiny nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 já vím,ale pohádky pro děti fakt mi to hlava nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 v tyhle zemi je vsechno mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ještě teď přemýšlím které další pohádky nebo večerníčky by měli být proti cigošům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no a nemelo by se teda zalovat Gipsy CZ ze sou zase proti bilejm ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 a co toto třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ty vole orlík kde sou ty doby kdy to hrdinka uvaděl v hitparádě na čt jako skokana apod. :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 vo tom nic nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 tady v tomto sestřihu je vidět hitparáda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 vo tom nic nevim jj už je to dávno...dneska si neumim představit mareše v esu jak říka že zahraje mlada abiciozní kapela s písní zrůdy rudý nebo bíla liga... ...i když toho si meumim představit u ničeho normalního že by zahral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak co už vám to v práci končí? Podle toho jak je mrtvo možná už skončilo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já ještě 1,5 hodky a mám víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 hmm ještě 4 dny a mám taky víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 tak to ja mam víkend dneska a zejtra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já jdu do práce až v patek, aspoň zase něco pokutím na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no já dneska dostal taky jeden balíček tak snad zejtra stim začnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 A co? Nenapínej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no já tu měl docela frmol teďkom,3 sekačky,1 štípač na dřevo a křoviňák k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no já dneska dostal taky jeden balíček tak snad zejtra stim začnu co koks??nebo něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 co koks??nebo něco lepšího až to bude hotoví tak sem dam foto!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 No,doufám,že zitra večer tu bude foto ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 tomu moc nevěřím...tak rychlej asi nebudu a jak to znam ta se určitě najde někde ten zakopanej pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.