raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 TAk jo, nic nepovím ale no tak klidně ukaž jeji fotku a řečičky si nech .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hele je nezodpovědnej jako o tom se nebudem bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale no tak klidně ukaž jeji fotku a řečičky si nech .... A tu mám jako najít kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 znaš to lepší jeden prd než deset doktoru....tak než si nechat vyvalit bok. u nás se říká "lepší deset prdů, než jeden doktor" a máš recht...na co ohleduplnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mám výhled na blesky pěkně oranžový přímo z první řady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Pánové já doktory rád.. teda spíš doktorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Pánové já doktory rád.. teda spíš doktorky no sem zvědavej kdo mě zejtra na chirurgii bude ošahavat...před lety tam byla takova mlada přísna blondyna s brejlema...ještě bičík a mohla mě ukazat nějakou prasarnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Pánové já doktory rád.. teda spíš doktorky tfuj čerte, ani nápad...jak to má titul MUDr. tak to na mne šahat nesmí, z toho smrdí nemocnice Vyfoť a nahoď ukázku....u nás je pod mrakem, ale bouřka nikde;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale to bys zrovna mohl Jindro, už jen kvůli nám...kamarádům...když si vzpomenu co pojídáš, tak si myslím že by jsi pak už ani kamarády mít nemusel dáda: tak hlavně že přežil...a auto taky, tak zas tak nezodpovědnej není Zuzka: co to, že na flašu? ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo asi neznají pojem Oknenní roleta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no sem zvědavej kdo mě zejtra na chirurgii bude ošahavat...před lety tam byla takova mlada přísna blondyna s brejlema...ještě bičík a mohla mě ukazat nějakou prasarnu tlustýho vousatýho doktora na tebe...a navíc homose...no z jížních krajin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo kurwa kvuli takovym sousedum bych si pořidil echt dalekohled...ani si nechci představit v akci moje sousedy brrr je mi blbě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tlustýho vousatýho doktora na tebe...a navíc homose...no z jížních krajin ty woe ted tam prej fakt nějaky arabove nebo indove či co to je fakt sloužej tak sem zvědavej kterej mohamed na mě vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo aha aha, no tak na to je ta flaška fakt jako dělaná - nejlíp nějaká domácí pálenka ale aspoň že sousedi se povedli a dokážou (nevědomky) pobavit třebas chtějí být viděni = to je taková ta lehká úchylka, Radim Uzel by to zaručeně rozuzlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 kurwa kvuli takovym sousedum bych si pořidil echt dalekohled...ani si nechci představit v akci moje sousedy brrr je mi blbě ... tak dalekohled nejní třeba otevřu vchodové dveře a k jejich domku je to tak 4metry nic loučím se,musím ještě ke koni a pak hurá do peřin :-) ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 aha aha, no tak na to je ta flaška fakt jako dělaná - nejlíp nějaká domácí pálenka ale aspoň že sousedi se povedli a dokážou (nevědomky) pobavit třebas chtějí být viděni = to je taková ta lehká úchylka, Radim Uzel by to zaručeně rozuzlil zásoba domácí slivovičky došla :-( a než se dostanu zase na Moravu,což je až v září na Mohelnici,tak ze mě bude asi abstinent :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 aha aha, no tak na to je ta flaška fakt jako dělaná - nejlíp nějaká domácí pálenka ale aspoň že sousedi se povedli a dokážou (nevědomky) pobavit třebas chtějí být viděni = to je taková ta lehká úchylka, Radim Uzel by to zaručeně rozuzlil no to jo..tuhle sme se o tom bavili v práci a bylo mi řečeno že kdybych někde ukázal ty svoje chlupaty záda tak by ten dotyčnej chudak asi nechtěl dokoukat jak by to u nas dopadlo :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj zuzko a dobroou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kucí ale já mám nemocnice rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 A pro racu obvzláště chirurgii Tam mám více než dost známých včetně pana docenta Ten mi dával dohromady nohu a ještě nějaký "maličkosti". Ale nejvíc nemůžu z jedné sestřičky nebo co ona je.. Je prostě dokonalá, roztomilá, sladká, křehoučká prostě od pohledu super.. A nepotkám ji úplným omylem, když sem byl s kamošem na "procházce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kucí ale já mám nemocnice rád tak tak taky bych si nechal od nějaky mlady sestříčky vyšetřit varlátko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 klucíííí moji, jdu pomalu do hajan....tak se tu bavte v rámci slušných mravů = povolená témata tipu krkání prdění sexualní orgie chlastání a následky...běda jak zjistim že tu padlo téma tipu vaření, nebo výchova dětí ahoj a dobrou noc tlupo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 kibi měj se a nezapomen, příště mi to stačí, pro start řekněme i bez razítka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj a dobrou noc tlupo tak se měj příslušníku.....já si pujdu uvařit.....čaj a pak si dam pulnoční koupel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 raca: jeden čaj prosím i pro mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.