Červenec 23, 200916 r ale no tak klidně ukaž jeji fotku a řečičky si nech .... A tu mám jako najít kde?
Červenec 23, 200916 r znaš to lepší jeden prd než deset doktoru....tak než si nechat vyvalit bok. u nás se říká "lepší deset prdů, než jeden doktor" a máš recht...na co ohleduplnost
Červenec 23, 200916 r Pánové já doktory rád.. teda spíš doktorky no sem zvědavej kdo mě zejtra na chirurgii bude ošahavat...před lety tam byla takova mlada přísna blondyna s brejlema...ještě bičík a mohla mě ukazat nějakou prasarnu
Červenec 23, 200916 r Pánové já doktory rád.. teda spíš doktorky tfuj čerte, ani nápad...jak to má titul MUDr. tak to na mne šahat nesmí, z toho smrdí nemocnice Vyfoť a nahoď ukázku....u nás je pod mrakem, ale bouřka nikde;)
Červenec 23, 200916 r ale to bys zrovna mohl Jindro, už jen kvůli nám...kamarádům...když si vzpomenu co pojídáš, tak si myslím že by jsi pak už ani kamarády mít nemusel dáda: tak hlavně že přežil...a auto taky, tak zas tak nezodpovědnej není Zuzka: co to, že na flašu? ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo
Červenec 23, 200916 r ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo asi neznají pojem Oknenní roleta
Červenec 23, 200916 r no sem zvědavej kdo mě zejtra na chirurgii bude ošahavat...před lety tam byla takova mlada přísna blondyna s brejlema...ještě bičík a mohla mě ukazat nějakou prasarnu tlustýho vousatýho doktora na tebe...a navíc homose...no z jížních krajin
Červenec 23, 200916 r ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo kurwa kvuli takovym sousedum bych si pořidil echt dalekohled...ani si nechci představit v akci moje sousedy brrr je mi blbě ...
Červenec 23, 200916 r tlustýho vousatýho doktora na tebe...a navíc homose...no z jížních krajin ty woe ted tam prej fakt nějaky arabove nebo indove či co to je fakt sloužej tak sem zvědavej kterej mohamed na mě vyjde
Červenec 23, 200916 r ale,od rána den D.. od rána cokoli jsem řešila at v práci nebo soukromě,vždy negativní výsledek . Ale kašlu na to,fávo snad prodám,fábka,třeba mi ještě letos pošlou velký TP abych ji mohla přihlásit... však mě trefí šlak jo a u nás si vedle na parcele postavili baráček starší manželé se třemi dětmi... jsem ted šla ke garáži jak zvládá čerpadlo a oni si to tam opět rozdávají u obr plazmové televize s vlastím filmečkem... mě alespon něco pobavilo aha aha, no tak na to je ta flaška fakt jako dělaná - nejlíp nějaká domácí pálenka ale aspoň že sousedi se povedli a dokážou (nevědomky) pobavit třebas chtějí být viděni = to je taková ta lehká úchylka, Radim Uzel by to zaručeně rozuzlil
Červenec 23, 200916 r kurwa kvuli takovym sousedum bych si pořidil echt dalekohled...ani si nechci představit v akci moje sousedy brrr je mi blbě ... tak dalekohled nejní třeba otevřu vchodové dveře a k jejich domku je to tak 4metry nic loučím se,musím ještě ke koni a pak hurá do peřin :-) ahojky
Červenec 23, 200916 r aha aha, no tak na to je ta flaška fakt jako dělaná - nejlíp nějaká domácí pálenka ale aspoň že sousedi se povedli a dokážou (nevědomky) pobavit třebas chtějí být viděni = to je taková ta lehká úchylka, Radim Uzel by to zaručeně rozuzlil zásoba domácí slivovičky došla :-( a než se dostanu zase na Moravu,což je až v září na Mohelnici,tak ze mě bude asi abstinent :-)
Červenec 23, 200916 r aha aha, no tak na to je ta flaška fakt jako dělaná - nejlíp nějaká domácí pálenka ale aspoň že sousedi se povedli a dokážou (nevědomky) pobavit třebas chtějí být viděni = to je taková ta lehká úchylka, Radim Uzel by to zaručeně rozuzlil no to jo..tuhle sme se o tom bavili v práci a bylo mi řečeno že kdybych někde ukázal ty svoje chlupaty záda tak by ten dotyčnej chudak asi nechtěl dokoukat jak by to u nas dopadlo :-))))))
Červenec 23, 200916 r A pro racu obvzláště chirurgii Tam mám více než dost známých včetně pana docenta Ten mi dával dohromady nohu a ještě nějaký "maličkosti". Ale nejvíc nemůžu z jedné sestřičky nebo co ona je.. Je prostě dokonalá, roztomilá, sladká, křehoučká prostě od pohledu super.. A nepotkám ji úplným omylem, když sem byl s kamošem na "procházce"
Červenec 23, 200916 r Kucí ale já mám nemocnice rád tak tak taky bych si nechal od nějaky mlady sestříčky vyšetřit varlátko ....
Červenec 23, 200916 r klucíííí moji, jdu pomalu do hajan....tak se tu bavte v rámci slušných mravů = povolená témata tipu krkání prdění sexualní orgie chlastání a následky...běda jak zjistim že tu padlo téma tipu vaření, nebo výchova dětí ahoj a dobrou noc tlupo
Červenec 23, 200916 r ahoj a dobrou noc tlupo tak se měj příslušníku.....já si pujdu uvařit.....čaj a pak si dam pulnoční koupel ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.