Červenec 23, 200916 r z kauflandu též nic nemáme ten pigi beru, černej sem dlouho neměl, naposled nabízela kamoška, ale to sem neměl chut..
Červenec 23, 200916 r RAcečkuz ale vůbec tohle je dlouholetá kamarádka, takový zlatíčko a potvora si to nechává ráda říkat blondýnka jedna fikaná..
Červenec 23, 200916 r JJ sem to psal sme sousedi nevím jak se mi asociovalo 6. května - tam máme asi chatu.. Upraveno Červenec 23, 200916 r od dadacek
Červenec 23, 200916 r Brej večír všem ... Tak jak se tady mate chlapi ? ... koukam,ze stara hospoda ,uz asi moc neprosperuje.,,,
Červenec 23, 200916 r no nevím kam jsi to psal,ale já to nečet tak 5příspěvků po tom, co ti to bylo divné
Červenec 23, 200916 r Jero zdravím pane nn ted už jen tady vše s Oktaviema se tak z 90% odešlo.. Vsichni jsou na OC ? ... to jsou mi veci ,,..Rekl jsem si,ze se pokusim nejak obnovit moji navstevnost tady ,tak uvidime
Červenec 23, 200916 r ,,..Rekl jsem si,ze se pokusim nejak obnovit moji navstevnost tady.. Ti doporučuju
Červenec 23, 200916 r Ti doporučuju Vsak se uvidi kdo sem vsechno chodi .. jak se jinac vede ? ... koukam,ze jsme vam tu vlezl do debaty .)
Červenec 23, 200916 r JEro, já myslím, že to je dobře, třebas se přidáš do debaty o ničem KDyž sem viděl, že píšeš, chtěl sem napsat, co pak nám píšeš pěkného.. Fabiatici co vím jsou tady a někteří vlezlí i na OC jenom kvůli pár lidem co kecali i tady v hospodě a tak.. A pak klasičtí přeběhlící.. Jinak dneska nic moc no obálka s modrým pruhem ve schránce..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.