raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 jj ale já chlastam klasiku černej pigi čaj...né nějaky vonavy sračky z kaufu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 z kauflandu též nic nemáme ten pigi beru, černej sem dlouho neměl, naposled nabízela kamoška, ale to sem neměl chut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 si měl chut na něco jinyho vid????....přiznej se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 RAcečkuz ale vůbec tohle je dlouholetá kamarádka, takový zlatíčko a potvora si to nechává ráda říkat blondýnka jedna fikaná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Zduř,je tu ještě kery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 CO KDO S KÝM JAK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kdo nejde s námi jde proti nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak to minimálně prosímtě cos pil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Přišwl jsem z práce a dal si vychlazený jogurt drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 NO to bude tím, dej si minimálně dvojitýho ferneta a pak piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 nono,už víš tu adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) JJ sem to psal sme sousedi nevím jak se mi asociovalo 6. května - tam máme asi chatu.. Editováno: 23. Červenec 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Brej večír všem ... Tak jak se tady mate chlapi ? ... koukam,ze stara hospoda ,uz asi moc neprosperuje.,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no nevím kam jsi to psal,ale já to nečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero zdravím pane nn ted už jen tady vše s Oktaviema se tak z 90% odešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no nevím kam jsi to psal,ale já to nečet tak 5příspěvků po tom, co ti to bylo divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero zdravím pane nn ted už jen tady vše s Oktaviema se tak z 90% odešlo.. Vsichni jsou na OC ? ... to jsou mi veci ,,..Rekl jsem si,ze se pokusim nejak obnovit moji navstevnost tady ,tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak dej repeté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ,,..Rekl jsem si,ze se pokusim nejak obnovit moji navstevnost tady.. Ti doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Já čekám....bo pak nebudu vědět kaj vyvěsit ty fangle a transparenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 pitrys: jako k čemu? že dojelo Brno? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 U vás vítáte chlebem a solí,u nás jináč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ti doporučuju Vsak se uvidi kdo sem vsechno chodi .. jak se jinac vede ? ... koukam,ze jsme vam tu vlezl do debaty .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 To nevááá,všici jsou vítáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 JEro, já myslím, že to je dobře, třebas se přidáš do debaty o ničem KDyž sem viděl, že píšeš, chtěl sem napsat, co pak nám píšeš pěkného.. Fabiatici co vím jsou tady a někteří vlezlí i na OC jenom kvůli pár lidem co kecali i tady v hospodě a tak.. A pak klasičtí přeběhlící.. Jinak dneska nic moc no obálka s modrým pruhem ve schránce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.