Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no tak sem se prosel .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 kdes byl??taky na o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Vlasto už jsem koukal , jááá myslim že si to udělal parááádně !! SUPER , akorát víš o tom že stojíš na zakazu ?? ) Pokud myslíš tuto fotku tak je to zákaz,dělanej mnou.Jednou takhle po pulnoci při návratu z garáže jsme popsaly všechny parkovací místa před barákem,já tam mám znak škodovky,kámoš BMW,další lva atd.Jo a ty křivy čáry jsou mustr pro bezchybný zaparkování,protože jako jedinej musím couvat nebo zajíždět nadvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 hehe , vyblejskni mi prosim te to vase parkoviste nekdy az bude prazdné )) To mě zajíííímááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Pokud myslíš tuto fotku tak je to zákaz,dělanej mnou.Jednou takhle po pulnoci při návratu z garáže jsme popsaly všechny parkovací místa před barákem,já tam mám znak škodovky,kámoš BMW,další lva atd.Jo a ty křivy čáry jsou mustr pro bezchybný zaparkování,protože jako jedinej musím couvat nebo zajíždět nadvakrát. tak to je hustý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 nevíte někdo , dá se sehnat víko nádrže ( nemyslim ten plast , ale tu část karoserie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 jelikož se to dá odšroubovat tak myslím že asi joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 sem to zatim nikde nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 máš s tím něco nebo se to chystáš nějak vylepšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no jelikož starááá fušujej do airbrushe .. tak sem myslel že by mi tam něco cíkla Ale chtěl bych mít rezervu kdyby se jít to nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 zdravíííčko , tak konečně páátek !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 dobré ráno,konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 zdravíííčko , tak konečně páátek !! no ,oba jsme mysleli stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 hehe ... uz se tesim az se prospim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 já si dal včera po tréninku pěkně do trumpety ,krásně se mi pak spalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Co ty delas ondro za sportik ?? ... No ja taky usnul jak mimino.. urvanej jak pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 hraju tenis ,ještě taky nohejbal,ale ten letos nějak flákám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Jinak dneska to vypadá na repete,dnes si opět dojedu pro burčáček....mooc mi včera chutnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 A nějak vrcholovejss , nebo olny for fun ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) no hraji jako registrovaný hráč,hrajem kraj IV, Takže nějak moc vrcholově to není řekl bych ,vrcholověji beru od divize nahoru Editováno: 25. Září 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 co ty děláš taky nějakej sport?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 covece neni na to cas Ale tak za bubnama se celkem vypotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 tak to věřím že se vypotíš.....kor jestli hraješ jako Joe ...toto je fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Ondro zrovna Joe se moc nezapoti .), pááč velkou vetšinu hraje nohama ( samozdřejmě je to magor ) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Toník neni špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.