Září 24, 200915 r Vlasto už jsem koukal , jááá myslim že si to udělal parááádně !! SUPER , akorát víš o tom že stojíš na zakazu ?? ) Pokud myslíš tuto fotku tak je to zákaz,dělanej mnou.Jednou takhle po pulnoci při návratu z garáže jsme popsaly všechny parkovací místa před barákem,já tam mám znak škodovky,kámoš BMW,další lva atd.Jo a ty křivy čáry jsou mustr pro bezchybný zaparkování,protože jako jedinej musím couvat nebo zajíždět nadvakrát.
Září 24, 200915 r hehe , vyblejskni mi prosim te to vase parkoviste nekdy az bude prazdné )) To mě zajíííímááá
Září 24, 200915 r Pokud myslíš tuto fotku tak je to zákaz,dělanej mnou.Jednou takhle po pulnoci při návratu z garáže jsme popsaly všechny parkovací místa před barákem,já tam mám znak škodovky,kámoš BMW,další lva atd.Jo a ty křivy čáry jsou mustr pro bezchybný zaparkování,protože jako jedinej musím couvat nebo zajíždět nadvakrát. tak to je hustý :smich:
Září 24, 200915 r nevíte někdo , dá se sehnat víko nádrže ( nemyslim ten plast , ale tu část karoserie )
Září 24, 200915 r no jelikož starááá fušujej do airbrushe .. tak sem myslel že by mi tam něco cíkla Ale chtěl bych mít rezervu kdyby se jít to nepovedlo
Září 25, 200915 r Jinak dneska to vypadá na repete,dnes si opět dojedu pro burčáček....mooc mi včera chutnal.
Září 25, 200915 r no hraji jako registrovaný hráč,hrajem kraj IV, Takže nějak moc vrcholově to není řekl bych ,vrcholověji beru od divize nahoru Upraveno Září 25, 200915 r od spineshank
Září 25, 200915 r Ondro zrovna Joe se moc nezapoti .), pááč velkou vetšinu hraje nohama ( samozdřejmě je to magor ) )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.