Září 25, 200915 r Zdarte bando, jak je? Makáte? Já mám sobotu Cau , mám sice pátek ale dělam stejný hovno .)
Září 25, 200915 r Sem si rikal ze budu tvorit ... tak uz 2 dny pisu v praci pisnicku Doufám že nám ji potom zaspíváš
Září 25, 200915 r Jirko 1pořádný video singlu MW2 :palec2: vypadá to že se máme opravdu na co těšit :prc: :prc:
Září 25, 200915 r Mirdo , já zpívám akorát v sebeobraně Kua padnul nam tu net .... tak sem zvladnul mezitim VepřoKnedloZelo ňamka
Září 25, 200915 r Ondro vypada to super --- doufam ze to vydaj a bude to v cajku ne jak jednicka clovek musel prepisovat knihovny jak dement atd
Září 25, 200915 r Joe a exDavid z KoRn to jsou pro mě bubenící.Koho bereš ty nejvíc?? Já mám rád Marka Žezulku na něm sem vyrost Tomas Lang je dobrej .. Já s pis covece techniky nez rychliky .)
Září 25, 200915 r Ondro vypada to super --- doufam ze to vydaj a bude to v cajku ne jak jednicka clovek musel prepisovat knihovny jak dement atd hele,já myslím že to bude paráda,zatím vše co jsem viděl tomu napovídá.......no asi si udělám pomalu předobjednávku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.