spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 pátek 13. ?? To máme koncert kde hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Snad Praha - Bunker Lekačky jsou super Editováno: 25. Září 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 kuava,kdyby to nebylo tak z ruky bych se stavil poslechnot jak hrajete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 vzdyt je to jenom 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Jirko co dnes dáme nějakou mapu večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 coveče, mohli by jsme nic v plánu nemám ... tak počítám že budu doma... něco by jsme mohli smotnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 vzdyt je to jenom 200 škoda že nehrajete když pojedeme na ty Prodigy nebo Rammstein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 coveče, mohli by jsme nic v plánu nemám ... tak počítám že budu doma... něco by jsme mohli smotnout já si jedu zase pro burčák,tak myslím že 3litříky by mě stačit mohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tak aby s tebou neco bylo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tak do 2 litrů bych byl v poho,ale jak se přes ně přehoupnu tak to asi bude horší ...ale je táááák moc dobrej že se nedá odolat Co ty máš taky burčáček rád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Jáá sem vyloženě pivař... ale tak nepohrdnu, vším co teče... )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 tak to já spíš jsem na vínko a když už pařím trošku víc tak slivovička,ruméček,vodečka +bullem Ale nejraději dobré vínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tak každej jsme nějakej .)) Heleď tak já mažu dooom ... Tak kdyžtak večer písnu na icqko... Mej se božsky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 OK pak písní a zatím se měj a zbal nějakou roštěnku na večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 tak ja se taky loučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 ja jsem stastne zadanej vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 zdar...co je to štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Štestí je, že jsi měl dovolenou a neprudil tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Hmmmm tak jo....neboj.....já tu budu prudit jen občas....sem tam.....radši budu ve tvým tématu prudit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Modrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 ja jsem stastne zadanej vole kde seš? už jsem jich sejmul aspon 200 a dopíjím 2 litřík burčáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Hmmmm tak jo....neboj.....já tu budu prudit jen občas....sem tam.....radši budu ve tvým tématu prudit... Marku co dovča,jak pokračuješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Už je po ní ...a zase makat a makat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 takže od pondělka zase začínáš hákovat???....blbý co,asi se moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 asi tak.....ale zase mi to malinko chybělo....buzerovat lidi..to víš doma si to nemůžu dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.