Září 25, 200915 r coveče, mohli by jsme nic v plánu nemám ... tak počítám že budu doma... něco by jsme mohli smotnout
Září 25, 200915 r vzdyt je to jenom 200 škoda že nehrajete když pojedeme na ty Prodigy nebo Rammstein
Září 25, 200915 r coveče, mohli by jsme nic v plánu nemám ... tak počítám že budu doma... něco by jsme mohli smotnout já si jedu zase pro burčák,tak myslím že 3litříky by mě stačit mohli
Září 25, 200915 r Tak do 2 litrů bych byl v poho,ale jak se přes ně přehoupnu tak to asi bude horší ...ale je táááák moc dobrej že se nedá odolat Co ty máš taky burčáček rád?
Září 25, 200915 r tak to já spíš jsem na vínko a když už pařím trošku víc tak slivovička,ruméček,vodečka +bullem Ale nejraději dobré vínko
Září 25, 200915 r Tak každej jsme nějakej .)) Heleď tak já mažu dooom ... Tak kdyžtak večer písnu na icqko... Mej se božsky .)
Září 25, 200915 r Autor Hmmmm tak jo....neboj.....já tu budu prudit jen občas....sem tam.....radši budu ve tvým tématu prudit...
Září 25, 200915 r ja jsem stastne zadanej vole kde seš? už jsem jich sejmul aspon 200 a dopíjím 2 litřík burčáku
Září 25, 200915 r Hmmmm tak jo....neboj.....já tu budu prudit jen občas....sem tam.....radši budu ve tvým tématu prudit... Marku co dovča,jak pokračuješ??
Září 25, 200915 r Autor asi tak.....ale zase mi to malinko chybělo....buzerovat lidi..to víš doma si to nemůžu dovolit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.