spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 jj to věřím,doma musíš šlapat jak paní domu velí .....tak si to od pondělka vynahradíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 presně tak....já jim tam zvednu mandle šmejdům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 jj moc se s nima neser :smich: ...jim spočítej každej den cos tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 neboj dostanou co si zaslouží na lidi musí být přísnost nej je metoda CUKR&BIČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 kuava kde je ten Jirka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 je ti smutno? Ten někde dává pivsony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Měli jsem jít střílet......no už to ale asi nevypadá,já dopiju ten 3 litřík a půjdu se na něco asi dívat na dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Vy si tady popíjíte a já makám celej víkend noční,ale zejtra se jdu podívat na rally do Švihova tak se trochu odreaguju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Jo a při dlouhych podzimních večerech už nechlastám,ale dávám konečně dohromady moje malý WRC. První dvě fotky jsou ve střikacím kytu a poslední je už v laku. Teď ještě aby se povedly polepy a budu konečně spoko. Editováno: 27. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Ty jsi hračička....jaký je to měřítko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Brej den , Ondro tak v pátek jsme se minuli. Zavolal znamej a šlo se pa-ne grillovat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no bylo mě to jasný Jirko tak doufám že se akce vydařila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 No děs .) klasika Ale tak malovani a uklizeni bordelu mi nejak pomohli tu kocovinku prestat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 jako nebylo ti zrovna nejlíp?? ..a chlapsky sis aspoň odplivl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 nic jdu na oběd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 tak už jsem po obědě,dnes teda luxusní papu-Podkrkonošské kyselo a Natlučená kolena s bramborem, salát ....no fakt neskutečně výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 jako nebylo ti zrovna nejlíp?? ..a chlapsky sis aspoň odplivl? zaaaaadneee plivani , ani mi to standartne nevletelo do pusy a ja to nespolknul , vecer v poho - rani jako vzdy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no já byl po těch 3 litříkách ráno docela v poho,žádné tlaky a horko..nic takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ty ses ondro starej mazaaaak Ja uz jen tak rekreacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 to já taky,sem tam nějakou sedmičku čas od času a jinak už mi ten alkohol spíše škodí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 hele co dnes,půjdem střílet??? já včera tak 5 hodin jsem tomu dával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 UT , ČT , NE jsem pasééé - máme zkoušky , takže počítám že se dostanu dom zase tak v 11h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no OK asi se dnes stejně budu dívat radši na dvd,mám teď docela pár filmů na který se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) Ahoj hospodo dá si někdo se mnou jedno už mi ty Africký hnusy fakt lezli krkem,není nad jedno orosený a český pivečkooo Editováno: 29. Září 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.