Listopad 9, 200915 r No ja tam taky zas tak moc nejim ale treba KFC je good, nebo treba ten Český Šmak a takovy jidla , obcas jsem si neco dal i u pandy nebo nebo Oaza fast food taky jde
Listopad 9, 200915 r tak dnes docela obyčejný jídlo,ale moc jsem si pochutnal Kapustová polívka a Rozlítaný ptáček s rýží
Listopad 9, 200915 r já si taky dnes docela pochutnal,bramborovej knedlík s cibulkou a uzenym + salát z nakladaneho zelí a teď to ještě zazdím šátečkem s ořechovou náplní mňam.
Listopad 9, 200915 r ooooo ptáka bych si dal .)) ( kdo to první zneužije .)) Tome tady takový nejsme,nezneužíváme taky slovní obraty apod
Listopad 9, 200915 r Tome tady takový nejsme,nezneužíváme taky slovní obraty apod myslel si žorži že jo ?
Listopad 9, 200915 r tak já teď asi nejvíc hraju na EOB a přidali tam spoustu novejch map a některý jsou fakt :prc: takže hraju furt nový věci takže mě to docela motivuje
Listopad 9, 200915 r Teda dneska bych se po..al,stahoval jsem film z uložto a zase je zvuk pomalejší než děj,už se mi to stalo a pokaždy jenom z ulož to,tak ted musím část po částech z rapidu.Zase jedno dvd na vyhození kur.a.
Listopad 9, 200915 r Teda dneska bych se po..al,stahoval jsem film z uložto a zase je zvuk pomalejší než děj,už se mi to stalo a pokaždy jenom z ulož to,tak ted musím část po částech z rapidu.Zase jedno dvd na vyhození kur.a. hele a proč nestahuješ radši z torentů??
Listopad 9, 200915 r Jirko tak jsem koukal a ta Call of Duty: Modern Warfare 2 - Prestige Edition vyjde je na PS3 a Xbox...docela škoda
Listopad 9, 200915 r Taky nemužu znát všechno tady něco o o tom http://cs.wikipedia.org/wiki/ΜTorrent
Listopad 9, 200915 r Taky se už pomalu blíží odchod domů do lázní do prdele to se těším těšim těšim. Upraveno Listopad 9, 200915 r od Vlasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.