Tomas86 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Taky doboru chut Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 No ja tam taky zas tak moc nejim ale treba KFC je good, nebo treba ten Český Šmak a takovy jidla , obcas jsem si neco dal i u pandy nebo nebo Oaza fast food taky jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 tak jsem z5 z oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 co bylo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 tak dnes docela obyčejný jídlo,ale moc jsem si pochutnal Kapustová polívka a Rozlítaný ptáček s rýží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 ooooo ptáka bych si dal .)) ( kdo to první zneužije .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 já si taky dnes docela pochutnal,bramborovej knedlík s cibulkou a uzenym + salát z nakladaneho zelí a teď to ještě zazdím šátečkem s ořechovou náplní mňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 ooooo ptáka bych si dal .)) ( kdo to první zneužije .)) Tome tady takový nejsme,nezneužíváme taky slovní obraty apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Vlasto,tak to sis musel taky moc pochutnat to bych si dal klidně taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tome tady takový nejsme,nezneužíváme taky slovní obraty apod myslel si žorži že jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 co dnes dojdeš:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 ooooo ptáka bych si dal .)) ( kdo mě první zneužije .)) já teda ne Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 co dnes dojdeš:? tobe se chce hrat dva dny pred novym jeste starej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 tak já teď asi nejvíc hraju na EOB a přidali tam spoustu novejch map a některý jsou fakt :prc: takže hraju furt nový věci takže mě to docela motivuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 tobe se chce hrat dva dny pred novym jeste starej ? ee pouze 1den :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Teda dneska bych se po..al,stahoval jsem film z uložto a zase je zvuk pomalejší než děj,už se mi to stalo a pokaždy jenom z ulož to,tak ted musím část po částech z rapidu.Zase jedno dvd na vyhození kur.a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Teda dneska bych se po..al,stahoval jsem film z uložto a zase je zvuk pomalejší než děj,už se mi to stalo a pokaždy jenom z ulož to,tak ted musím část po částech z rapidu.Zase jedno dvd na vyhození kur.a. hele a proč nestahuješ radši z torentů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Jirko tak jsem koukal a ta Call of Duty: Modern Warfare 2 - Prestige Edition vyjde je na PS3 a Xbox...docela škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tak se tu mejte, ja letim z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 cuss Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 hele a proč nestahuješ radši z torentů?? Taky nemužu znát všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Taky nemužu znát všechno tady něco o o tom http://cs.wikipedia.org/wiki/ΜTorrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 valím domů,večer dojdu na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Taky se už pomalu blíží odchod domů do lázní do prdele to se těším těšim těšim. Editováno: 9. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.