CIJOML Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdarec, Skodovka ted zacala vybavovat nova auta jen sadou na opravu pneumatik misto rezervy. Nevite, jestli se to tyka i Tourky? A jestli ano, je teda mozne jezdit bez rezervy jen s tou sadou na opravy i se starsimi rocniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Máš špatné informace. Bez rezervy budou auta až od modelového roku 2010, takže tak srpen - září 2009. Budou to všechny modelové řady. Ale ještě není v platnosti zákon, který to umožní, ten by měl být platný asi až v létě. Pak klidně můžeš rezervu vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hm to je na p.... protože nějaká sada na opravu je na prd sem nedávno prorazil gumu o vyčuhující drát z obrubníku a že si dávám bacha abych neparkoval nadoraz na obrubník kvuli kolečkům sem jí roztrhl cca 5cm a kdybych neměl rezervu tak bych šel domu pěšky pěkně s velkým nákupem a nasranej v neděli že pneu servis má otevřeno až v pondělí Takže bez rezervního kolečka já nedám ani ránu nedávno se otci roztrhla guma upozorňuji že nová a to po obvodu na transitu na dálnici kdyby neměl rezervu stál by tam pěkně dlouho než bych mu dovezl náhradu takhle skočil do montérek a za pul hoďky frčel dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Nevim jestli ted nebo az za pul roku, jde o to, jestli moje O1 otypovana jako s rezervou musi tu rezervu mit, kdyz O1 otypovana bez ni ji mit nemusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já myslím že to bude v závislosti na nové technologii pneu co jsem koukal jak ukazoval v tv že vnitřek pneu při defektu se zas smrskne k sobě tak si myslím že kdo je mít nebude tak bude muset mít rezervu nevím uvidíme co vykoumaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ptal jsem se dnes nasich organu a rezerva byt nyni jiz nemusi u aut, ktere bez ni prijdou z vyroby, napr. Pasat cc, Touran 7sits atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kata-he-kasa Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 27.4. jsem objednával roomstera a už bude taky bez rezervy.Říkal prodejce, že škodovka nyní přechází na nový modelový rok a rezervu už nebude dávat,jan sadu na lepení.Z důvodu přechodu na nový modelový rok se také pněkud pozdrží dodání nového auta to asi shořim nedočkavostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 27.4. jsem objednával roomstera a už bude taky bez rezervy.Říkal prodejce, že škodovka nyní přechází na nový modelový rok a rezervu už nebude dávat,jan sadu na lepení.Z důvodu přechodu na nový modelový rok se také pněkud pozdrží dodání nového auta to asi shořim nedočkavostí jo ale pořád si jí tam na přání mužeš nechat dát ten prolis na kolo tam pořád zatím bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jo je to k ničemu. Vezměte si, že na dálnici píchnete.... Co pak? Lepit gumu? To je takový nesmysl. Mám dojem že tyto novoty zavádějí úplní zabedněnci ... Je to pouze pro další náklady. Kdo chce plnohodnotnou rezervu musí si ji koupit (plech 1500,-) Ještě že mám 4x4 s plnohodnotnou rezervou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kata-he-kasa Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to ano.a takyže jsem si ji tam nechal dát.zdá se mi snažší vyměnit kolo,než hledat díru a pak jí lepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dodo-kolín: to, že napíšeš 4x4 (což je v případě haldexu legrační označení) to s tou rezervou tedy vysvětluje, bez quattra by ti byla asi k ničemu zavedená novota - jestli chceš rezervu plnohodnotnou, tak si ji kup ne, to ti nikdo nezakazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Při použití těch lepících sad se kolo lepí zevnitř a ne zvenku, pokud vím, tak se to tam foukne ventilkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to ano.a takyže jsem si ji tam nechal dát.zdá se mi snažší vyměnit kolo,než hledat díru a pak jí lepit. díru nehledáš, nezalepuješ, to až pneuservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Při použití těch lepících sad se kolo lepí zevnitř a ne zvenku, pokud vím, tak se to tam foukne ventilkem. přesně tak, hříbek zevnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tuším v předpodsledním Autotipu o tomhle psali. Pokud je defekt natolik velký, že ho nelze opravit lepící sadou, měla by se na to vztahovat záruka mobility... ke leží pravda nevím, prodávám jak jsem nakoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jo mobilita a to budeš čekat na silnici hodinu než přijedou kolo vyměníš za pět minut s rezervou a jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Ty voe děláte jako, když pícháte každý den. To já jsem ještě v životě nepíchl. A když píchnu nějak si poradím i bez gumy. Máš mobil někomu zavoláš. Ušetří se spousta vyrobených pneumatik zbytečně. Když píchneš dvě tak jsi stejnak v řiti. A pokud jí chceš vozit voz jí. Ještě bys mohl přihodit další díly :-)) Třeba náhradní okno, světlo. Editováno: 12. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ty voe děláte jako, když pícháte každý den. To já jsem ještě v životě nepíchl. A když píchnu nějak si poradím i bez gumy. Máš mobil někomu zavoláš. Ušetří se spousta vyrobených pneumatik zbytečně. A pokud jí chceš vozit voz jí. Ještě bys mohl přihodit další díly :-)) Třeba náhradní okno, světlo. Tak v předchozím autě sem jí měl sedm let a pouřil jsem jí dvakrát z toho jednou na místě kde mě byl mobil kničemu bez signálu a myslím že ta rezerva tam vydrží do té doby než to auto hoděj do šrotu tak to je pořád jedna guma ale co oproti těm co palej gumy ostošest na srazech a podobně že to je pak kvantum pneumatik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a pořád je to 5 min výměna kola než se spolehat na někoho kdo zrovna nemusí mít čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ja som od zaciatku roka chytil uz 3 defekty... prehodim za 5 minut a idem dalej... neviem si predstavit aby som sa rano o piatej ked sa ponahlam na vlak sral zo zalepovanim pneu o cakani na asistencu sluzbu ani nehovoriac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ja som od zaciatku roka chytil uz 3 defekty... prehodim za 5 minut a idem dalej... neviem si predstavit aby som sa rano o piatej ked sa ponahlam na vlak sral zo zalepovanim pneu o cakani na asistencu sluzbu ani nehovoriac Přesně tak sem vytahl auto z garáže a guma prázdná a do práce tak akorát takže než lepit a dohušťovat radši 5min výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) To zabiak: Jsou lidi, co píchaj dvakrát i třikrát denně. Já jsem konzervativní a zůstávám u rezervy, možná časem... Editováno: 12. Květen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jo jo mambo píchat to by ti šllo že až budou ty gumy co jsem viděl v tv jak je vnitřek měkej a stahuje se k sobě pak ho také vyndám to kolo rezervní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To možná taky změnim názor. To Montyk: Miluju, jak je ta čeština tvárnej jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jo jo krásné že a proto bez zatím ani na krok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.