Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Používá tu někdo z vás nosič na kola na tažné, nebo zadní dveře? Zajímají mě nějaké praktické zkušenosti, jakou značku byste doporučili.

Dá se vlézt do kufru, když je na tažném nosič?

Díky za reakce.

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

No ja to rozlousknul tak, ze jsem sehnal Thule Jetrak na tazne a jsem velmi spokojeny. Je i sklopny, takze se dostanu i do kufru... Pokud by byl zajem, mam to i nafocene...

Co se tyce koncovky, tak mam 13ti-pol a mam tuseni ze u tech nosicu ani jina nebyva, ale redukce to resi...

Editováno: , autor: Hrazda
Vloženo

taky mám Thule na 4 kola a max spokojenost, do střešního bych už nešel, kola se dají poodlně odkopit když chceš do kufru

a i ženskáje zvedne těch 30 cm nad zen, na střechu ne

Taktéž mám od Thule /2 kola/ na tažné a maximální spokojenost.
Vloženo (editace)

mám sklopné thule na tažné pro dvě kola a nemůžu si vynachválit. Projelo se mnou půl evropy a naprosto bez problému. Akorát sem si měl připlatit a vzít to na tři kola + někdy možná adapter na čtvrtý. S kolama na střeše se to vůbec nedá srovnavat. Akorát když prší, jsou zahnojený podstatně víc... je to tuším 908

Editováno: , autor: dadaoct

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...