peterr Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ahojte nevie niekto z vas co to moze byt, ked pocas jazdy mi nieco nepravidelne 3x zapipa tlmenym zvukom akokeby v prednych reproduktoroch alebo z prednej palubovky pricom sa nerozsvieti ziadna kontrolka? Mam Octa 2.0TDI. Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jized Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Připojuji se k dotazu: Mám Octavii II 1.2 TSI r.v.2010 a zcela nahodile se ozývá varovný gong. žádná kontrolka nesvítí. V servisu na diagnostice nic nezjistili. Problém se projevuje občas, vždy však po celou dobu jízdy. Po odstavení vozidla je zpravidla na několik dní pokoj. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Není to rádio? Už se to tu řešilo a nakonec z toho vylo nastavení rádia na upozorňení na nějakou funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Může to být rezerva paliva, námraza, TP funkce rádia - dopravní hlášení,pásy, je toho spousta. Sleduj palubovku,nebo display radia!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Já bych řekl to rádio, když to pípá celou cestu. Námraza teď už asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jized Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Tak rádio by mě opravdu nenapadlo! Běžel jsem ještě teď v noci kouknout do auta, ale TP nemam zapnuté. V každém případě budu teď sledovat i to rádio. Děkuji za tipy a snahu. pokud bych to měl upřesnit, pak se jedná pokaždé o tlumený tón, jehož hlasitost se odvíjí od rychlosti vozu, vždy 3x krátce za sebou. pípáním bych to nenezval - nejblíž to má k tomu "gongu". Kontrolky sleduju opravdu pečlivě, žádná se nerozsvítila. Zkoušel jsem i krátce zastavit a vypnout motor - bez výsledku. Stalo se mi to zrovna dnes na cestě, kterou jezdím poměrně často. a na této trase to bylo poprvé. dříve se mi to stávalo zejména mimo město a na delších trasách... zatím tápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Tak to by mělo bejt to rádio. Nějaká jeho funkce. Pročti si návod k rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jized Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Tak to by mělo bejt to rádio. Nějaká jeho funkce. Pročti si návod k rádiu. Pročetl jsem celý návod. Zkoušel vypínat různé jeho funkce. (Mimochodem tolik možností tam zase není). Ale pořád mi to dělá! Zkoušel jsem rádio při výskytu gongu i vypnout, ale pořád to gongá. jsem zralý na psychiatrii. Nemáte někdo konkrétnější řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jized Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Problém je zdá se vyřešen. Značkový servis mi po konzultacích s výrobcem (zaslali do MB vybrané naměřené hodnoty) vyměnil panel přístrojů. Zkoušel jsem to projet (cca 60 km) a vypadá to OK. Bližší info mi v servisu nesdělili. Původní panel prý posílají výrobci k analýze. Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.