motoCvok Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Neviete mi fakt poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Problem bude v kabelaži nebo v mikrospinači který dává signál do budíků .... Sice to slyšim poprve ale problém nikde jinde být nemůže.... Zjisti kde se nacházi u ručky mikrospínač co dává signál do budíku a pak po něm jemně ťukej šroubovákem vypadá to ze problém může být právě v něm... Snad te navedu dobře ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Nebo to bude čidlo množství brzdové kapaliny (kontrolka stejná, pokud nemáš maxidot-ten by to hlásil). Buď máš málo brzdovky nebo je vadný. Spíš jí tam máš málo a do zatáčky se hladina posune... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 No kvapaliny tam je dosť lenze mne to robí le do pravej strany ak idem do ľavej tak vôbec nic. A aj podľa rýchlosti... A nemôže to byt spínač snimac ručnej brzdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 No však Ti to psal Airman! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Jo to viem ja len ci fakt to môže byt ten snimac. A neviete kde ten snimac je? Je v tunelu pri rucnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 potreboval bych poradit mnenil sem cidlo teploty chladici kvapaliny a skace my rucicka teploty z 90az naspodek a spatky cim to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Zkontroluj znovu konektor k čidlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne/eshop/4-1-Xenony-Prislusenstvi/0/5/342-Samostatny-ballast-starter-k-originalnim-xenonum-D2S-a-D2R Ahoj chci se zeptat jestli by sel tenhle starter na supa1. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 chtel bych se zeptat jestli tenhle starter pujde na supa1 diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 konektorem to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 potreboval bych poradit mnenil sem cidlo teploty chladici kvapaliny a skace my rucicka teploty z 90az naspodek a spatky cim to moze byt Máš možnost diagnostiky? Ideálně projet měř. hodnoty v přístroj. panelu a v řj motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 prave ze nemam taku moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidas Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Ahoj ACE VENTURO a ostatní SUPERBÁCI, můžete mi prosím poradit. Mám problém s ventilátorem, na kterém mi kolísají otáčky. Dočetl jsem se, že je to předředřadný odpor. Tak jsem ho koupil, kdy prodejce mi už při prodeji říkal, že podle VIN tam předředný odpor není. Celé jsem to rozebral a zjistil jsem, že tam opravdu nikde není. Tak co by to mohlo být? VAG nic nehlásí a ventilátor, jak jsem ho měl připnutý na baterku, tak fungoval dobře. Ještě dodám, že mám supa 96 Kw se solárním panelem ve střešním okně, který slunečním svitem motor při stání roztáčí a vyhání teplý vzduch. A ještě bych měl jeden dotaz. Občas mi negunguje elektronický posun sedadel, resp. jde jen jedním směrem a po chvíli zase začne fungovat. Můžou to být ty bimetalové 30A pojistky, když to po chvíli zase začne fungovat? A kde prosím přesně ty pojstky jsou? A co s něma? vyměnit je? Moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Zdar, 1.u ventilátoru odcházejí uhlíky, resp. když jsou skoro na konci, špatně doléhají na kotvu. Už jsem zde návod psal, chce to rozebrat a lehce napužit pružinky lehce máznout a bude to OK. Na přímé napojení +12 to fungovat může normálně, ale otáčky jsou regulované snížením napětím a to by notně ventilátor roztočit nemuselo, resp. by mohlo kolísat.Samozřejmě jen dočasné řešení, i když mě už to takto funguje přes rok 2.ano mohly by a jsou za reléovým panelem pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Nazdar, vedeli by ste mi poradiť ako ďalej rozobrať tento kruhový ovládač svetiel ? Rád by som tam prepájkoval iné LEDky. + ktorý pin je možné použiť na napojenie denného svietenia ?Ďakujem. Editováno: 25. Červenec 2014, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Pin c. 8 nebo 6 ted uz si presne nepamatuji, ten volny z nich. Rozlozis to tak, ze sroubovakem plochym vypacis tu desticku jejiz souuasti jsou ty dratky z tech plisku. Normalne podebrat a vycvaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 A mohol by som nato rovno pripojiť LEDky(+-) alebo musím cez relátko DRL ? skúšal som to vypáčiť no nešlo to a ten plast okolo sa len ohýbal, určite sa to dá takto rozobrať ? Nerád by som zarobil zbytočne.Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Čest rozebira se to jak piše majkl tahem k sobě vyndáš ty drátečky z těch pacek ty slouží jako přívod napěťí do vypínače. Pokud použiješ stejný typ LEDky nic víc dělat nemusíš jen to,že ji vypájíš napájíš novou. Doporučuji to udělat co nejrychleji určitě neprohřívat plošňák dlouho může dojít k vypálení cestičky jsou totiž tlusté asi 0,5mm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 A nebo k vytrzeni, delali jsme to na minule octavii s kamosem a jak pise honza, uz nikdy vic bez mikropajky sebevrazda a par dratu navic ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidas Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Zdar, 1.u ventilátoru odcházejí uhlíky, resp. když jsou skoro na konci, špatně doléhají na kotvu. Už jsem zde návod psal, chce to rozebrat a lehce napužit pružinky lehce máznout a bude to OK. Na přímé napojení +12 to fungovat může normálně, ale otáčky jsou regulované snížením napětím a to by notně ventilátor roztočit nemuselo, resp. by mohlo kolísat.Samozřejmě jen dočasné řešení, i když mě už to takto funguje přes rok 2.ano mohly by a jsou za reléovým panelem pod volantem Ahoj, moc děkuji za odpověď. Tak mi to sedadlo zase přestalo fungovat. Lehlo si a nejde s ním nic udělat. Chci se tě prosím Tě zeptat, co mám s těma pojstkama, jak se k nim dostanu udělat? Vyměnit je?. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Musíš demontovat panel pod volantem a v zadu dole za nosičem relátek jsou dvě plechové pojistky. Hliníkové se zeleným potiskem. Jsou to jističe a celkem odchází. Zkus je prohodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Zdar,mam LZ zámek KO, sčeho pasuje zamek,udajne čina se nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Prdlajs, dělá... Čti: http://forum.skodahome.cz/topic/120529-nejdou-otev%C5%99%C3%ADt-zadn%C3%AD-dve%C5%99e/?hl=%20nejdou%20%20otev%C5%99%C3%ADt%20%20dve%C5%99e Tady ho máš: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/dily-karoserie/zamky-vicka/1913-zamek-zadnich-dveri-superb-2000-2008.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 (editace) Jo díky,a z octy I nepasujou zadní,přední udajně jo? Nemá někdo skušenost. Editováno: 14. Září 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.