Přejít na obsah

Tuning Weekend Přerov


Doporučené příspěvky

doufám, že tento rok vyjde počasí...minule jsem se nedostavil protože pršelo....a 250,- za vlez se mi fakt jako dávat nechtělo :) když bude pěkně určitě dorazím...ale pěšky...na autě nemám zatím co vystavovat... :)

Taky nemám co vystavovat... Ale mrknout se určitě dojedu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kde to tam přesně je ??

je to na výstavišti...pokud pojedeš od Olomouce tak cesta je taková: přijedeš do Přerova, podjedeš pod mostem, na křižovatce (po levé straně budeš mít lidl bo co to tam je) se dáš rovně až na další křižovatku (po pravé straně bude základní škola) tam se dáš doleva a pojedeš kolem bazénu (po pravé straně) a dál kolem bily (po levé straně) až k takovýmu velkýmu škaredýmu skleníku (středisko policajtů v přerově) a tam před skleníkem odbočíš do leva a jsi tam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já tam byl ráno :) počasí se dalo...po obědě už svítílo slunko, ale to už jsem tam nebyl...sotva jsem přišel tak mi tam hned přijel můj sen...ford mustang :p tak jsem si ho hned blejknul... lol

co se týče škodovek tak tam byly starý známý show cary :) a velkej počet golfů..pěknych...ale popisovat to je na dlouho...blyo to fajn... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...