Publikováno Květen 5, 200916 r Zdarec, chtěl bych poprosit, zda-li někdo neví, jestli má autorádio Škoda DX variabilní audio výstup (LINE OUT - viz. schema), abych mohl na něj napojit externí zesilovač. Díky Tom
Květen 5, 200916 r čau, já jsem todle taky řešil a vyřešil tímdle http://www.stualarm.cz/produkt/32502-reduk...mec/rca-samice/
Květen 6, 200916 r Autor ...výstup máš LINE OUT...tam se připojí mini ISO z odkazu brabika... OK,dík, to jsem pochopil . Ale můj dotaz zněl jestli je výstup variabilní nebo pevny,tj. jestli tam je stále stejné napětí (1V) nebo proměnlivé-podle otočení regulátoru hlasitosti na rádiu. Budu předpokládat, že otočením regulátoru na rádiu budu ovládat vybuzení externiho zesilovače. Díkec za snahu
Květen 6, 200916 r je variabilní...reguje na hlasitost..takže s hlasitostí repro budeš zesilovat i hlasitost SW....
Květen 7, 200916 r Autor je variabilní...reguje na hlasitost..takže s hlasitostí repro budeš zesilovat i hlasitost SW.... Super, tak to jsem potřeboval vědět, díky, díky, díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.