LUKÁŠŠ Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 AHOJ UMÍ TU NĚKDY ZADĚLAT BUDÍKY Z ROOMSTRA DO FABIE??PROSÍM DEJTE MI ECHO NA MAIL prasak.lukas@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Myslím, že to dělal Bobík. Zkus mu napsat SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 podla mna to nerobil komercne, ale skus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKÁŠŠ Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 podla mna to nerobil komercne, ale skus. MÁTE NA NĚJ NĚJAKÝ KONTAKT??JÁ JSEM TU DNES POPRVÉ A NIKOHO TU NEZNÁM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Tady máš jeho profil a pod fotkou je "poslat zprávu" tak se s ním domluv. Editováno: 10. Květen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKÁŠŠ Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Mooooooooooc děkuju hned mu písnu. Editováno: 12. Květen 2009, autor: Standis není potřeba citovat poslední příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKÁŠŠ Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 NEVÍTE NÁHODOU JEŠTĚ O NĚKOM??TOMU BOBÍKOVI JSEM PSAL A VŮBEC SE MI NEOZVAL!!DÍKY LUKÁŠŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 sokujici, psal sem ze to nedela komercne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Mluvil sem s ním na SH a prej nebyl u tejden u PC. Chce to čas a ne všechno honem honem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKÁŠŠ Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Mluvil sem s ním na SH a prej nebyl u tejden u PC. Chce to čas a ne všechno honem honem Měl jsem za to že ten Bobík je větší kabrňák!!!Do dneška se mi neozval!!Tak si myslím že to aňi neumí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak za tohle fňukání se ti tuplem neozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 btw. tvoji zprávu z 12.5. jsem si přečetl až teď a koukám, že zpráv nepřečtenejch až až. Není mojí poviností chodit sem každý den a odpovídat na SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 a tady to co neumím 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Bobík, to je paráda, seš machr, jen tak orientačně na kolik by to tak vyšlo Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 asi takhle, udělal jsem to sobě to byl první kus druhý kus dostal profor a byla to výměna za xenony na F třetí kus má Fidelek (kamarád co mi se spoustou věcí pomáhal) samozřejmě pouze za náklady, dělal si to sám náklady odhaduju na cca 5.ooo,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 A co je třeba všechno předělat aby to fachalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ty jo pěknýýýýý, dobře ex Bobík Ale snad jenom jediné co se mi na tom líbí, je lepší grafika MAxíka, což mi za 5tis asi nestojí to raději 2měsíce prázdniny obětuji předělání autíčka na maxíkovi z F1.. Páč to taky musí jít 5tis není moc, ale proč je dávat znova po pár tisíc km s maxikem pro F1.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 a tady to co neumím Umíš ve photoshopu, umíš, to zase jo Ne, víš, že to myslím dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) F1 klasika maxík jsem měl taky, ale chtěl jsem bílou, takže jsem do toho šel a zkusil mezitím byly pokusy o vývoj bílého podsvitu z F budíků. Jako vedlejší produkt mi vznikl známý modrý maxidot potřeba budíky Room plasty z F budíků řezat, lepit, laminovat, lakovat nebo flockovat připojit nakodovat - stejne jako F1 a upravit palivoměr a to beze mě nejde Editováno: 9. Červen 2009, autor: Tomas_ek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tomas_ek fak je to perfekni prace taky bych to chtel ale to cena chapu je to dost prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKÁŠŠ Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tomas_ek fak je to perfekni prace taky bych to chtel ale to cena chapu je to dost prace Čusík,jsem konečně rád že borec s přezdívkou Bobík zareagoval!!Byla to ode mne provokace aby se konečně už ozval a jak vidím zafungovalo to. Tím to se mu samozřejmě veřejně omlouvám a beru zpět že neumí předělat budíky z Roomstra do Fábie.Takže Bobas si fakt kabrňák a budíky paráda..není co dodat!!Snad jen že máš opravdu a šikovné ruce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Bobiku neni tam treba prevodnik CANu? Neni uz ve FII CAN 2.0? Ja slysel, ze pak nejde maxik a u tebe je vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 není, vše je o.k., pasují i konektory, FII není tak jiná proti FI, slyšel jsi to asi od někoho, kdo o tom nic neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak tak F1 a F2 i R mají stejnou komunikaci. Převodníky CAN z 1.6 na 2.0 jsou potřeba pouze v případě, že chceš rozchodit RNS I když to nakóduješ stejně jako F1 (přizúůsobíš) tak to poběží, jen palivoměr nebude korektní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty a v čem konkrétně spočívá nekorektnost toho ukazatele paliva? Jako ukazuje mín/víc nebo jak se to projevuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.