Publikováno Květen 10, 200916 r AHOJ UMÍ TU NĚKDY ZADĚLAT BUDÍKY Z ROOMSTRA DO FABIE??PROSÍM DEJTE MI ECHO NA MAIL prasak.lukas@seznam.cz
Květen 10, 200916 r Autor podla mna to nerobil komercne, ale skus. MÁTE NA NĚJ NĚJAKÝ KONTAKT??JÁ JSEM TU DNES POPRVÉ A NIKOHO TU NEZNÁM.
Květen 10, 200916 r Tady máš jeho profil a pod fotkou je "poslat zprávu" tak se s ním domluv. Upraveno Květen 10, 200916 r od Luďa
Květen 10, 200916 r Autor Mooooooooooc děkuju hned mu písnu. Upraveno Květen 12, 200916 r od Standis není potřeba citovat poslední příspěvky
Květen 12, 200916 r Autor NEVÍTE NÁHODOU JEŠTĚ O NĚKOM??TOMU BOBÍKOVI JSEM PSAL A VŮBEC SE MI NEOZVAL!!DÍKY LUKÁŠŠ.
Květen 18, 200916 r Mluvil sem s ním na SH a prej nebyl u tejden u PC. Chce to čas a ne všechno honem honem
Červen 9, 200916 r Autor Mluvil sem s ním na SH a prej nebyl u tejden u PC. Chce to čas a ne všechno honem honem Měl jsem za to že ten Bobík je větší kabrňák!!!Do dneška se mi neozval!!Tak si myslím že to aňi neumí!!
Červen 9, 200916 r btw. tvoji zprávu z 12.5. jsem si přečetl až teď a koukám, že zpráv nepřečtenejch až až. Není mojí poviností chodit sem každý den a odpovídat na SZ
Červen 9, 200916 r Bobík, to je paráda, seš machr, jen tak orientačně na kolik by to tak vyšlo Děkuji za odpověď
Červen 9, 200916 r asi takhle, udělal jsem to sobě to byl první kus druhý kus dostal profor a byla to výměna za xenony na F třetí kus má Fidelek (kamarád co mi se spoustou věcí pomáhal) samozřejmě pouze za náklady, dělal si to sám náklady odhaduju na cca 5.ooo,-
Červen 9, 200916 r Ty jo pěknýýýýý, dobře ex Bobík Ale snad jenom jediné co se mi na tom líbí, je lepší grafika MAxíka, což mi za 5tis asi nestojí to raději 2měsíce prázdniny obětuji předělání autíčka na maxíkovi z F1.. Páč to taky musí jít 5tis není moc, ale proč je dávat znova po pár tisíc km s maxikem pro F1..
Červen 9, 200916 r a tady to co neumím Umíš ve photoshopu, umíš, to zase jo Ne, víš, že to myslím dobře
Červen 9, 200916 r F1 klasika maxík jsem měl taky, ale chtěl jsem bílou, takže jsem do toho šel a zkusil mezitím byly pokusy o vývoj bílého podsvitu z F budíků. Jako vedlejší produkt mi vznikl známý modrý maxidot potřeba budíky Room plasty z F budíků řezat, lepit, laminovat, lakovat nebo flockovat připojit nakodovat - stejne jako F1 a upravit palivoměr a to beze mě nejde Upraveno Červen 9, 200916 r od Tomas_ek
Červen 9, 200916 r Tomas_ek fak je to perfekni prace taky bych to chtel ale to cena chapu je to dost prace
Červen 17, 200916 r Autor Tomas_ek fak je to perfekni prace taky bych to chtel ale to cena chapu je to dost prace Čusík,jsem konečně rád že borec s přezdívkou Bobík zareagoval!!Byla to ode mne provokace aby se konečně už ozval a jak vidím zafungovalo to. Tím to se mu samozřejmě veřejně omlouvám a beru zpět že neumí předělat budíky z Roomstra do Fábie.Takže Bobas si fakt kabrňák a budíky paráda..není co dodat!!Snad jen že máš opravdu a šikovné ruce!!
Červen 17, 200916 r Bobiku neni tam treba prevodnik CANu? Neni uz ve FII CAN 2.0? Ja slysel, ze pak nejde maxik a u tebe je vse ok
Červen 18, 200916 r není, vše je o.k., pasují i konektory, FII není tak jiná proti FI, slyšel jsi to asi od někoho, kdo o tom nic neví
Červen 18, 200916 r tak tak F1 a F2 i R mají stejnou komunikaci. Převodníky CAN z 1.6 na 2.0 jsou potřeba pouze v případě, že chceš rozchodit RNS I když to nakóduješ stejně jako F1 (přizúůsobíš) tak to poběží, jen palivoměr nebude korektní
Červen 18, 200916 r Ty a v čem konkrétně spočívá nekorektnost toho ukazatele paliva? Jako ukazuje mín/víc nebo jak se to projevuje?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.