Listopad 1, 20168 r .Ahoj chlapi. Po delší době jsem se odhodlal taky k vyměně budiku z F II do sve fabky MR 03. Už jsem zkusil všechny postupy co jsem tady nastudoval ale nejdou mi přizpůsobit. Mám budíky 5J0 920 840 B. Nenašel by se někdo z okoli F-M kdo by mi s tím pomohl ?
Leden 20, 20178 r Pánové, někdo ze Zlínského kraje kdo by F2 budíky ve Fabii 1 rozchodil ? Na trase Zlin - Praha se muzu taky nekde zastavit. Diky za odpověď.
Leden 24, 20178 r Me by stacilo sehnat budiky s maxidotem z f1, na vymenu z f2 si vubec netroufnu. Jenze nejdou vubec sehnat. Jinak pekna prace panove, smekam pred Vami. Citovat Upraveno Únor 15, 20178 r od Rebelius Cornelius Edit
Únor 15, 20178 r Tak se mi podarilo budiky sehnat z FII. A ted potrebuji radu. Vse delam podle navodu. Pripojim nove budiky, zapnu je na VAG . 17 pristrojovka = Provedu login, kdy zadam pin z budiku co jsem sehnal a v pravo v hornim rohu se napise Citovat lost due too dropped session Takze me to pri prizpusobeni nepusti do kanalu 50. Byl jsem i v servisu a tam jsem take nepochodil. Pokud vratim stare budiky, je vse ok i kanal 50 je funkcni. Muzete nekdo prosim poradit, kde delam chybu? EDIT: Vse vyreseno, byl tam jiny postup a diky lidem odtud z fora hotovo. Dekuji vsem. Upraveno Únor 15, 20178 r od Rebelius Cornelius Edit
Březen 10, 20178 r Dokazal by nekdo poradit,jestli by to bylo mozne dat budiky s maxidotem ze Superba 1 diesel do Fabie 1 diesel s PP? Origo maxidot do F1 se uz neda sehnat,a budiky z F2 a Roomstera se mi moc nelibi.
Duben 13, 20178 r Když chci vymenit budiky ve fabce za ty same, potrebuji PIN? Budou fungovat i bez PINU?Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Červenec 8, 20187 r V 15. 8. 2013 na 13:45, michaelo napsal: Lepidlom obe casti spojit dohromady, pripadne spary je vhodne vyplnit gitom Ako si zhodil plexisklo?Isiel som tak opatrne az prasklo...
Červenec 8, 20187 r Dej to do trouby, na 180°C, horky vzduch, hlidej to samozrejme. Staci 5-10min. Pak opatrne sroubovackem plexi oddelovat. Ja to tak udelal a pohodicka, slo to samo.
Červenec 9, 20187 r Cawko, kupil som budiky z Roomstera 2007, u autoelektrikara som si dal vycitat pin immo ked otvorim vo vcds 17ku - instruments dam login, vyplnim kod, otvorim 25 imobilizer dam kanal 50 tak mi nejde otvorit ta 50tka. robi sa to nejako inak? dakujem
Červenec 11, 20187 r V 1. 9. 2013 na 2:35, michaelo napsal: Dakujem, ano mam maxika z F2 ukazatel paliva sa musi upravit bud v eeprom alebo vymena plavaku, ja som volil vymenu plavaku... nikto mi s upravou eeprom nechcem poradit premna bolo potrebne skoro uplne vsetko kedze maxika som osadzal do juniorky ale tebe staci, teda ak si mal palubny pc : len plast z budikov F1 a kompletne budiky z F2, puzdro upravis podla vyssie uvedeneho navodu, prisposobis cez vag a mozes maxidotit mas otom climatronicu niekde vlakno ke je to rozobrate? rad by som si to pozrel. Prosim ta aky plavak treba?
Červenec 11, 20187 r V 8. 7. 2018 na 20:30, Jochanan napsal: Dej to do trouby, na 180°C, horky vzduch, hlidej to samozrejme. Staci 5-10min. Pak opatrne sroubovackem plexi oddelovat. Ja to tak udelal a pohodicka, slo to samo. Vďaka skúsim to.
Červenec 21, 20187 r Tak nakoniec sa podarilo Ak by niekto potreboval pomoc tak napiste dominik.kacer@ixdata.sk EDIT: U nikoho som si nevsimol, ze by zapajal aj info z radia do maxidotu.. stacilo prepojit dva piny z radia skoda symphony a funguje aj horna cast displeja Upraveno Září 19, 20213 r od Exter01
Srpen 19, 20187 r Tak ja je tam mam uz taky. Diky Dusanbe82 za prizpusobeni primo v aute a upravu palivomeru v budikach, at ukazuje palivomer spravne. Jinak na info z radia se taky chystam [emoji6] Uprava dala mensi praci na zrucnost, ale stalo to za to. Jeste bilej podsvit a bude to top.
Srpen 29, 20187 r Tak konečne som si tiež našiel chvíľu času a podarilo sa... len mam budíky anglické z roku 2007 chcem poprosiť či by sa nenašla daka dobra duša čo ma europske a firmware z nich či by neposkytol mam už aj europsku plaketu len smola je že nie firmware je tam totiž rozdiel v ukazovani rýchlosti stupnice su rozdielne
Srpen 30, 20186 r noo tak pravdu povediac to ani neviem mňa to stálo námahu čo sa týka práce ale ja mam anglicke budíky a tie na moc nevídu snaď...
Srpen 30, 20186 r Me to vyslo na 3500 budiky f2, prizpusobeni 2tis, stare budiky 500 kvuli plexi, material tmel, sprej, smirek asi 200kc. A pak den prace. Vysledek ale stoji za to :-) jeste me ceka bilej podsvit ciselniku a budou top.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.