Publikováno Květen 18, 200916 r Ahojte, zasypu vás několika dotazy najednou, funkci hledat jsem pouzil, ale bohuzel ne k memu uplnemu uspokojeni, tedy: mam FI, MR 05 ve vybave Classic. V aute je standartne centralni zamykani, ovsem nikoli dalkove, to je reseno dodatecnou montazi dalky Cobra. Otazka: Mam tedy v aute komfortni jednotku, ci nikoliv? Eventuelne bych poprosil o navod, jak to zjistit. Jde mi o to, ze bych si rad svepomoci dodelal elektricky stavitelna a vyhrivana zrcatka a tak abych nekupoval zbytecne komfortni jednotku... Dale - je mezi vami nejaky mistni guru, od nehoz se vse potrebne pro montaz da nakoupit, nejlepe za lepsi, nez oficialni cenu Skody? Mnohokrat diky Upraveno Květen 18, 200916 r od lucassino
Květen 18, 200916 r Pokuď máš origoš centrál,tak komfortku určitě máš. Typ jednotky zjistíš buď že jí vyndáš, podle VIN-u a nebo na VAG-u. Upraveno Květen 18, 200916 r od Kubenec
Prosinec 26, 200915 r Pokuď máš origoš centrál,tak komfortku určitě máš.Typ jednotky zjistíš buď že jí vyndáš, podle VIN-u a nebo na VAG-u. jak to poznam podle VINu? je na to někde nějaká stránka kde mi to vyflusne? díky
Prosinec 26, 200915 r Umí to ETKA s připojením na internet. Upraveno Prosinec 26, 200915 r od Kubenec
Prosinec 31, 200915 r Nebo z VIN, 4. pismeno: sedan: B - Elegance C - Comfort D - Classic, Basis kombi: G - Elegance H - Comfort J - Classic, Basis kratka: M - Elegance N - Comfort P - Classic, Basis, Junior W - sport
Leden 1, 201015 r Mas pravdu, i kdyz kazda vybava byla presne definovana (pro dany trh a modelovy rok). Mimoradne vybavy jsou potom uvedeny na stitku (PR cisla).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.