Albion Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ano, ano. Na STK úplne bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 (editace) Ake ET sa vojde na 19kach? Editováno: 3. Srpen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 @r_e_n_eTo se neda takhle rict, zalezi na sirce rafku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 před 3 hodinami, r_e_n_e napsal: Ake ET sa vojde na 19kach? průměr ráfku nemá na ET vliv, rozhoduje šířka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 (editace) Ahoj - nemáte někdo na dvojkovým Supovi Supernovy? Vejdou se vůbec ? 8jx19 ET44. Co bude potřeba k zápisu do TP? Na jedničkovýho jsem řešil 18" s typovým listem - tyto jsou ale origo Škoda... Díky Editováno: 6. Srpen 2016, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 @Petik Ja osobne bych rekl, ze pri te sirce rafku a ET tak by to mělo byt v pohodě. Max co by bylo možna treba tak podlozky, aby kola nebyly moc utopeny a nebly problem se skrtanim o vnitrek podbehu, ale vlezt by se měly. Projed si net a zjistis ze nekteri davaji i 9" sirku a ET okolo 35-40. Nejlepsi je ty kola si primo vyzkouset pokud je moznost, i klidne bez gum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Na kolik foukate pneu na Superbovi? Mam 225/40/R19 a vim, ze najit idealni kompromis co se tyce tlaku je kumst a nekde i byl nejaky problém se sundavanim pneu z rafku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Nazdarek kluci. Letos som si kupil Superba II a hneď som na neho obul 19' Sirius zo Supa III ktore mi ostali z mojej RS Rozmer disku: 8J x 19 ET44 Pneu: 225/35 r19 Bol som maximalne spokojny, komfort oproti 18' povedal by som uplne ten istý. Kolesa som uz predal lebo na druhy rok chcem nejake iné 19' popripade sa pohravam z myšlienkou kúpiť 20' ale pri 20' sa obavam že pridem uplne o komfort.. Tak tu foto pridavam na Sirius možno niekomu pre inšpiráciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Máte někdo zkušenost s oběma šířkama disku 7J x 7,5 J? resp.7J X 17 - 7,5J X 17 Jak je to s pneumatikou na širším disku? Původně byla na 7J a teď ji chci dát na 7,5 J, je to v pohodě? Je to tak, že disk bude víc lícovat s pneumatikou - nebude tak zapuštěný v pneu? Kurec ty gumy a disky to je raketová věda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 (editace) ano, disk je o půl palce sirší, takže stejně široká pneumatika bude na širším disku. Více roztažená, v reálu rozdíl neznatelný. Se změnou šířky disku se ovšem mění i význam zálisu disku. Ten se měří od středu disku, takže logicky při stejné hodnotě zálisu a šířce zvětšené o jeden palec bude celé kolo na každou stranu "vylézat" o půl palce víc, než v případě 7" disku... Editováno: 5. leden 2017, autor: janmatejicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nojmik Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Zdravím, Moc se mi libí kola: zde (jsou to 18'' a chtěl bych na to pneu 225/40 R18) ale mají šířku 8 a ne 7,5 nebo 7 co jsem našel na jiných fórech, takže se ptám, jelikož podle konfigurátoru jsou jako povolené, ale podle TP jsi nejsem úplně jist tam jsem našel jenom 7,5 a 7 (jednalo se o naftovou verzi 125 kw). Takže moc děkuju za radu Editováno: 23. leden 2017, autor: Nojmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Chlapy myslíte že 8,5J R18 s ET50 se tam vejdou, nebudou dřít o vnitřní stranu, pak je mají s ET 40, ale tam už by 8,5 vpředu strašně lezla ven, proto ET 50, ale zdá nebude někde problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 a pneumatiky??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 225/40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 to už je dost na hraně, navíc na autě jako Superb to bude vypadat spíš komicky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Na mojem ani tolik ne, ale každopádně na to jsem se vůbec neptal, jde mi o funkčnost, zda se to tam vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 asi bude nejjednodušší si to změřit, kolik máš místa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Zdravím, tak už jsem to rozlousknul a nahodil na SUPA toto: BORBET BS5 - 7,5J x 17 5/112 ET35 CH:72,5, PNEU 225/45 R 17 Posun oproti originálním diskům 17" je 20 mm ven. Dost jsem nad tím přemýšlel, než jsem to koupil a když jsem to nasadil tak je to fakt na hraně. Myslím, že by to chtělo tak o 5 mm míň. Skoro přesně to lícuje s hranou blatníku. No každopádně auto líp sedí. Pocit z jízdy je mnohem lepší. Dave PS: Sorry auto není umyté :-(. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucepa Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 V 7. 10. 2016 na 16:11, stenly napsal: Nazdarek kluci. Letos som si kupil Superba II a hneď som na neho obul 19' Sirius zo Supa III ktore mi ostali z mojej RS Rozmer disku: 8J x 19 ET44 Pneu: 225/35 r19 Bol som maximalne spokojny, komfort oproti 18' povedal by som uplne ten istý. Kolesa som uz predal lebo na druhy rok chcem nejake iné 19' popripade sa pohravam z myšlienkou kúpiť 20' ale pri 20' sa obavam že pridem uplne o komfort.. Tak tu foto pridavam na Sirius možno niekomu pre inšpiráciu Zdravím, chtěl bych se zeptat kola nepřesahují a při plném vytočení do strany nedrhnou o podběh? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Ked dáš original kolesa Skoda tak nedrhne nic.... Nemas sa coho báť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damijan Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Alu 8,5 x 18, ET 30, pneu 225/40 Trochu to vylézá no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabaman Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Zdravím, narazil jsem na tyto 18" kola z Kodiaqu - http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-trinity-565071498d-8z8x Měl bych k ním dotaz. Vypadají úplně stejně jako Phoenix ze Superbu III. Tím, že jsou 18" tak by byly super na Superb II a seděly by i podle techničáku. ET 43 by mělo být v pohodě. Jen jsou o půl palce užší, mají 7J x 18“ místo 7,5J x 18“ které jsou zapsané v TP. Nemáte někdo zkušenost jestli to bude v pohodě? To ET o 3 body nižší než je standard (46) by mělo vystrčit ty kola malinko ven, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 V pohodě bych řekl, že to bude- já mám pod koly et 46 vzadu 2 cm podložky a žádnou neplechu to nedělá. 3 mm jsou tak málo, že to ani okem nepoznáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabaman Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 18 hours ago, Plechus said: V pohodě bych řekl, že to bude- já mám pod koly et 46 vzadu 2 cm podložky a žádnou neplechu to nedělá. 3 mm jsou tak málo, že to ani okem nepoznáš.. To ET chápu, že je zanedbatelné, ale co ta menší šířka toho disku? Jak psal někdo výše, tak změnou šířky disku se mění i význam zálisu disku. Ten se měří od středu disku, takže při stejné hodnotě zálisu a šířce zmenšené o půl palce bude celé kolo na každou stranu "zapuštěné" více, že? Nemá tu někdo prosím reálnou zkušenost s tou menší šířkou 7J místo 7.5J? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.