Květen 23, 201510 r Venus je uzsi disk nez callisto, takze teoreticky ma Venus horsi stabilitu. Callisto ma oproti venus lestenou upravu a kdyz mam umite auto, tak jen oci prechazeji.
Květen 23, 201510 r jo, Venus + FL Twister jsou 7", ostatní 7.5". Zatim co jsem koukal na svých, že FLASH a LAUREL mají na sobě emblém "W", což je prý certifikace do zimy. Venus ho nemá....
Červen 2, 201510 r Tak uz taky konečne na letních ake tam mas ET? dost ti to vytrca spod blatnika... Ja by som chcel dat disky az na kraj blatnika, no zda sa mi, ze by som musel v predu mat ine ET ako vzadu....
Červen 24, 201510 r 8 x 18 ET35 235/40 Už na tom jezdím dlouho, takže se jen přidávám k ostatním... Mám rád komfort, takže komfortní podvozek, žádné bouchání od děr, kola nevylízají... V zatáčkách sedí velice dobře..
Červen 26, 201510 r Chalani...ktore sa vam viac pacia? Nie je to moje auto, len som dopasoval disk z audiny... Berte to prosim s rezervou... Upraveno Červen 26, 201510 r od r_e_n_e
Červen 27, 201510 r Mě tento typ kol k Superbu moc nejde,ale pokud bych si musel vybrat z těch dvou tak ty tmavší na obrázku dole
Červen 29, 201510 r Disk 8,5J x 19 ET 42, budúci týždeň dorazí komplet od KW, konkrétne STREET COMFORT. HATERS GONNA HATE.. Paradne disky! Kolko ta stali? Daval si dodatocne zapisovat ten rozmer do technicaku? Na to, ze su to ET42, tak docela licuju k blatniku. Inak pisal si, ze napises neskor napises ako sa na tom jazdi... tak?
Červen 29, 201510 r klasický lakýrník nebo nějak spešl? a na kolik to může vyjít? To mne taky zajímá... mám je celkem dojebaný. Jednou já neopatrností a zbytek už byl od předchozího majitele...
Červen 29, 201510 r viz http://forum.skodahome.cz/topic/18296-hled%C3%A1m-lakovnu/#entry376104 http://www.lackdesign.cz připojim se k referencím, šikovní chlapi, hlavně když kouknete na nástěnku, mají tam zakázky z autoriz. servisů z půlky Prahy Opelem začínaje, Audi konče za ráfek dle stavu a konstrukce, čím víc paprsků a palců, tim říkal lakýra "drbačka a hovno kšeft", kaýdopádně od cca 1.200,- až X.XXX,- antracit, spešl laky, kitování, atd.... Upraveno Červen 29, 201510 r od Kazimir80
Červenec 6, 201510 r Asi také bude záležet kudy jezdíš?: jenom dálnice tak bych koupil interlagos turbine protože to jsou 18" 8Jx18 ET41 budou dobře sedět a dobře vypadat. Ale když nebudeš jezdit dálnice a budeš jezdit po našich super cestách tak bych koupil ty 7Jx 17´,ET49 Hawk. jízda bude komfortnější než na 18"
Červenec 7, 201510 r Ahoj díky za rady, ty Interlagos turbine jsou taky v 17" - tak asi půjdu do nich. Viděl jsem je na živo na VW a fakt dost dobrý.
Červenec 8, 201510 r Interlagos v 17" se mi nepodařilo najít - jsou to krásná kola. Nemáš nějaký odkaz? Případně "fungují" na Superbu dobře? Nevystupují moc a podobně? Viděl jsem fotky nějakého Superbu (myslím, že bílého) na webu, který ta kola (ale asi v 18") měl a vypadalo to velmi dobře.
Červenec 8, 201510 r V 17 " se kola originály Interlagos nedělají. Sezeneš je ale pod označením "turbine" (repliky) http://www.superalu.cz/34,cz_replica-alu-kola-turbine.html Upraveno Červenec 8, 201510 r od prassat
Červenec 8, 201510 r prassat: Aha, díky za info! V tom případě zůstávám u dilematu Twister / Trifid / Laurel. Zatím vyhrávají mírně Laurel a Twister.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.