šutr Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Mám jen takový dotaz, jelikož jsem neměl možnst řídit jiné TDI, osobně mám 1.9 TDI a při natartovaném motoru mi klepou do podrážek pedály, nevím jestli je to normální...řídil jsem Octavii TDI a tam to je naprosto v pohodě, co by to mohlo způsobovat? nemám na mysli klepání jako třeba při ABS ale takové vibrování...díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No, plyn a brzda mi do nohou zrovna neklepají, ale spojka při volnoběhu tak jakoby pulzuje, to je normoš. Aspoň myslím:) Pulzuje teda jenom když ji pomalu pouštím bez roztočenýho motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No právě, ale mě "pulzují" ty pedály všechny, hlavně plyn a brzda a vůbec netuším, čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No tak ti něco přenáší vibrace z motoru do pedálů. Nevím co tam mohlo odejít, ale tipoval bych to na silentbloky motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ještě mi klepe buď spojkový ložisko nebo nějaký jiný ložisko (nevím jaký je to, jen když vyšlápnu spojku až na podlahu tak to úplně přestane klepat)...Na kolik vyjdou ty silentbloky toho motoru cca? kolik jich je tam 3 nebo 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.