Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Plánuju během léta namontovat do dvé fábky budíky s PP, pročetl jsem si celé vlákno, mám schéma, rozpis konektorů a pinů a jsem obeznámený s problematikou. Minulý týden jsem měl rozebraný spodní díl u řidiče (dodělával jsem směrovky k neorigo DO). Koukal jsem na propojovací stěnu a určitě tam neprostrčím ruku. Nerad bych kvůli tomuto rozebíral celou palubní desku, nemáte nějaké fígly jak se k té svorkovnici dostat? Ruku tam fakt neprostrčím, zkoušel jsem to jak se to dá :D Děkuju.

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím. Otázka na ty co mají Maxi Dot z výroby. Funguje vám zobrazení otevřené kapoty motoru na maxi dot displeji? Jde mi o to, že když ho dodělám do dcery Fabie, jestli má cenu vyměnit zámek kapoty, u kterého je v Etce uvedeno, že je pro alarm. Já to nám z výroby ve své OC II, a tam to normálně zobrazuje (výbava QG1). Naopak manželka má ve své F II origo Maxi Dot, tam to ale neukazuje otevření kapoty. Jak jsem se díval, má tam zámek kapoty, ke kterému nevedou žádné kabely (má výbavu QG0). U výbavy QG1 či 2 by tam musely vést kabely, tak aby řídící jednotka rozpoznala otevření kapoty, proto je tam asi ten jednodušší zámek.

Dík za odpověď.

Vloženo

mám pocit, že vůbec nerozumím řeči Vašeho kmene :kol-26:

vznesu jednoduchý dotaz - kdo umí a za kolik včetně nezbytného materiálu zrobit Maxíka do 1.4 TDi (51kw) kombi fábky rv06 ?

budu rád za info, tato úprava se mi líbí, ale zručný jsem na jiné věci a samozřejmě rozhoduje cena (o tom, jestliteď, nebo ještě šetřit ;-) )

díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...