Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
k páčce ISO

teplotní čidlo MINIISO

oboje samice

k páčce budeš potřebovat 4 a k čidlu 2

á bokik uz vi..... :palec2::p:p

Tak uz jsem to byl koupit. MiniISO dutinka ma objednaci cislo 6U0972505P a ISO dutinka ma cislo 6U0972505. Zitra se snad vrhnu do montaze.

Je tady někdo z Opavy a okolí, kdo by nakodoval Maxidot (vč. změny počtu km)?

á bokik uz vi..... :palec2::p:p

bodejť by ne, když jsem jich už několik dělal. Zapojení už mám naučený nadosmrti :D

• Autor
bodejť by ne, když jsem jich už několik dělal. Zapojení už mám naučený nadosmrti :D

a vzpominas jak ses me ptal jak to udelat..... jooo to uz je davno a uz to mas perfktne nasprtano lol

a vzpominas jak ses me ptal jak to udelat..... jooo to uz je davno a uz to mas perfktne nasprtano lol

člověče na jaře už to budou dva roky -_-

Tak kabelaz je v aute. Huraaa :crutch:

Ted uz jen sehnat nekoho na kodovani :kol-26:

Tak hotovo, je to v aute a vse funguje jak ma. :palec2:

Mam takovej malej dotaz. Budu mit v dohledne dobe Radio Symphony chtel bych vedet jak to spojit s Maxidotem? Cetl jsem tady ze to jde bud pomoci Canu a nebo pomoci tri dratu. Zapojeni canu jsem nasel a rikam si proc by nekdo delal spojeni pomoci tri dratu, kdyz mu u canu staci dva a pry je to lepsi???

Pripadne do jakych pinu se vede do tridratove vedeni?

:help:

hladaj

Mam takovej malej dotaz. Budu mit v dohledne dobe Radio Symphony chtel bych vedet jak to spojit s Maxidotem? Cetl jsem tady ze to jde bud pomoci Canu a nebo pomoci tri dratu. Zapojeni canu jsem nasel a rikam si proc by nekdo delal spojeni pomoci tri dratu, kdyz mu u canu staci dva a pry je to lepsi???

Pripadne do jakych pinu se vede do tridratove vedeni?

:help:

třídrát je pro ochcáfky, některý

Je možné prispôsobiť rozsah otáčkomeru - k maxidotu by som chcel použiť pôvodný štítok, jediný rozdiel je v rozsahu otáčkomera.

dá, ale doma to nezvládneš

dá, ale doma to nezvládneš

Aj som si myslel ... Škoda.

Nevíte někdo jaké spínače se mají použít pro snímání otevření kapoty a 5- tých dveří a kam je připojit aby se otevření zobrazovalo na maxiku?

Prakticky jakékoliv, spíná se na kostru při otevření. Origo jsou součástí zámku, takže vyměnit zámky. Kapota jde do BSG XS6 T16a/13 (černá svorkovnice) a kufr do BSG XS5 T6k/3 (červená svorkovnice).

koukám, že dodělávka maxidotu, žádná sranda.. :feve:

koukám, že dodělávka maxidotu, žádná sranda.. :feve:

Mám to už týden úspěšně za sebou a není to tak těžký jak to vypadá.

Prakticky jakékoliv, spíná se na kostru při otevření. Origo jsou součástí zámku, takže vyměnit zámky. Kapota jde do BSG XS6 T16a/13 (černá svorkovnice) a kufr do BSG XS5 T6k/3 (červená svorkovnice).

Tka jsem koupil centrál pátých dveří a v návodu vedou drát od spínače 5-tých dveří do XS5 pozice 4??? Tak kam to tedy má jít? :help:

Tak origo zámek má dva spínače. 1 rozepne už při zacvaknutí na první západku, zhasne lampičku a povolí funkci servu na otevření. 2 spínač je ještě seplý a signalizuje na maxidotu, že je otevříno. Rozepne až při uplném zavření dveří.

1 spínač je připojen na XS5/4 a 2spínač je na XS5/3.

Takže pro funkci serva připoj na 4, pokud ti jde jen o signalizaci tak na 3 a pokud obojí a ten tvůj centrál má jen jeden spínač tak to připoj na 3 i 4.

Ten můj komp nějak blbne, už na druhým foru mi zduplikoval příspěvky. :doh

Upraveno od Strojvůdce

Tak origo zámek má dva spínače. 1 rozepne už při zacvaknutí na první západku, zhasne lampičku a povolí funkci servu na otevření. 2 spínač je ještě seplý a signalizuje na maxidotu, že je otevříno. Rozepne až při uplném zavření dveří.

1 spínač je připojen na XS5/4 a 2spínač je na XS5/3.

Takže pro funkci serva připoj na 4, pokud ti jde jen o signalizaci tak na 3 a pokud obojí a ten tvůj centrál má jen jeden spínač tak to připoj na 3 i 4.

Díky, hodím to na 3 i 4.

Klucííí,prosím poraďte jak na kódování a přispůsobení RS budíků s Maxikem do Fabie TDi,r.v.2000? PP mám. :help:

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.