Leden 23, 200817 r Autor k páčce ISOteplotní čidlo MINIISO oboje samice k páčce budeš potřebovat 4 a k čidlu 2 á bokik uz vi.....
Leden 24, 200817 r Tak uz jsem to byl koupit. MiniISO dutinka ma objednaci cislo 6U0972505P a ISO dutinka ma cislo 6U0972505. Zitra se snad vrhnu do montaze.
Leden 24, 200817 r á bokik uz vi..... bodejť by ne, když jsem jich už několik dělal. Zapojení už mám naučený nadosmrti
Leden 24, 200817 r Autor bodejť by ne, když jsem jich už několik dělal. Zapojení už mám naučený nadosmrti a vzpominas jak ses me ptal jak to udelat..... jooo to uz je davno a uz to mas perfktne nasprtano
Leden 25, 200817 r a vzpominas jak ses me ptal jak to udelat..... jooo to uz je davno a uz to mas perfktne nasprtano člověče na jaře už to budou dva roky
Leden 25, 200817 r Autor Tak kabelaz je v aute. Huraaa tak to gratulace,taky sem si dnes maknul na aute viz : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry661007 bobik : ja vim... jen sem si na to vzpomel kdyz sem si cetl prvni prispevky tohoto temahu.
Únor 1, 200817 r Mam takovej malej dotaz. Budu mit v dohledne dobe Radio Symphony chtel bych vedet jak to spojit s Maxidotem? Cetl jsem tady ze to jde bud pomoci Canu a nebo pomoci tri dratu. Zapojeni canu jsem nasel a rikam si proc by nekdo delal spojeni pomoci tri dratu, kdyz mu u canu staci dva a pry je to lepsi??? Pripadne do jakych pinu se vede do tridratove vedeni?
Únor 1, 200817 r hladaj Mam takovej malej dotaz. Budu mit v dohledne dobe Radio Symphony chtel bych vedet jak to spojit s Maxidotem? Cetl jsem tady ze to jde bud pomoci Canu a nebo pomoci tri dratu. Zapojeni canu jsem nasel a rikam si proc by nekdo delal spojeni pomoci tri dratu, kdyz mu u canu staci dva a pry je to lepsi???Pripadne do jakych pinu se vede do tridratove vedeni?
Únor 2, 200817 r Je možné prispôsobiť rozsah otáčkomeru - k maxidotu by som chcel použiť pôvodný štítok, jediný rozdiel je v rozsahu otáčkomera.
Únor 3, 200817 r Nevíte někdo jaké spínače se mají použít pro snímání otevření kapoty a 5- tých dveří a kam je připojit aby se otevření zobrazovalo na maxiku?
Únor 3, 200817 r Prakticky jakékoliv, spíná se na kostru při otevření. Origo jsou součástí zámku, takže vyměnit zámky. Kapota jde do BSG XS6 T16a/13 (černá svorkovnice) a kufr do BSG XS5 T6k/3 (červená svorkovnice).
Únor 7, 200817 r koukám, že dodělávka maxidotu, žádná sranda.. Mám to už týden úspěšně za sebou a není to tak těžký jak to vypadá.
Únor 8, 200817 r Prakticky jakékoliv, spíná se na kostru při otevření. Origo jsou součástí zámku, takže vyměnit zámky. Kapota jde do BSG XS6 T16a/13 (černá svorkovnice) a kufr do BSG XS5 T6k/3 (červená svorkovnice). Tka jsem koupil centrál pátých dveří a v návodu vedou drát od spínače 5-tých dveří do XS5 pozice 4??? Tak kam to tedy má jít?
Únor 9, 200817 r Tak origo zámek má dva spínače. 1 rozepne už při zacvaknutí na první západku, zhasne lampičku a povolí funkci servu na otevření. 2 spínač je ještě seplý a signalizuje na maxidotu, že je otevříno. Rozepne až při uplném zavření dveří. 1 spínač je připojen na XS5/4 a 2spínač je na XS5/3. Takže pro funkci serva připoj na 4, pokud ti jde jen o signalizaci tak na 3 a pokud obojí a ten tvůj centrál má jen jeden spínač tak to připoj na 3 i 4.
Únor 9, 200817 r Ten můj komp nějak blbne, už na druhým foru mi zduplikoval příspěvky. Upraveno Únor 9, 200817 r od Strojvůdce
Únor 9, 200817 r Tak origo zámek má dva spínače. 1 rozepne už při zacvaknutí na první západku, zhasne lampičku a povolí funkci servu na otevření. 2 spínač je ještě seplý a signalizuje na maxidotu, že je otevříno. Rozepne až při uplném zavření dveří. 1 spínač je připojen na XS5/4 a 2spínač je na XS5/3. Takže pro funkci serva připoj na 4, pokud ti jde jen o signalizaci tak na 3 a pokud obojí a ten tvůj centrál má jen jeden spínač tak to připoj na 3 i 4. Díky, hodím to na 3 i 4.
Únor 9, 200817 r Klucííí,prosím poraďte jak na kódování a přispůsobení RS budíků s Maxikem do Fabie TDi,r.v.2000? PP mám. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.