Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
bodejť by ne, když jsem jich už několik dělal. Zapojení už mám naučený nadosmrti :D

a vzpominas jak ses me ptal jak to udelat..... jooo to uz je davno a uz to mas perfktne nasprtano lol

Vloženo

Mam takovej malej dotaz. Budu mit v dohledne dobe Radio Symphony chtel bych vedet jak to spojit s Maxidotem? Cetl jsem tady ze to jde bud pomoci Canu a nebo pomoci tri dratu. Zapojeni canu jsem nasel a rikam si proc by nekdo delal spojeni pomoci tri dratu, kdyz mu u canu staci dva a pry je to lepsi???

Pripadne do jakych pinu se vede do tridratove vedeni?

:help:

Vloženo

hladaj

Mam takovej malej dotaz. Budu mit v dohledne dobe Radio Symphony chtel bych vedet jak to spojit s Maxidotem? Cetl jsem tady ze to jde bud pomoci Canu a nebo pomoci tri dratu. Zapojeni canu jsem nasel a rikam si proc by nekdo delal spojeni pomoci tri dratu, kdyz mu u canu staci dva a pry je to lepsi???

Pripadne do jakych pinu se vede do tridratove vedeni?

:help:

Vloženo

Nevíte někdo jaké spínače se mají použít pro snímání otevření kapoty a 5- tých dveří a kam je připojit aby se otevření zobrazovalo na maxiku?

Vloženo

Prakticky jakékoliv, spíná se na kostru při otevření. Origo jsou součástí zámku, takže vyměnit zámky. Kapota jde do BSG XS6 T16a/13 (černá svorkovnice) a kufr do BSG XS5 T6k/3 (červená svorkovnice).

Vloženo
Prakticky jakékoliv, spíná se na kostru při otevření. Origo jsou součástí zámku, takže vyměnit zámky. Kapota jde do BSG XS6 T16a/13 (černá svorkovnice) a kufr do BSG XS5 T6k/3 (červená svorkovnice).

Tka jsem koupil centrál pátých dveří a v návodu vedou drát od spínače 5-tých dveří do XS5 pozice 4??? Tak kam to tedy má jít? :help:

Vloženo

Tak origo zámek má dva spínače. 1 rozepne už při zacvaknutí na první západku, zhasne lampičku a povolí funkci servu na otevření. 2 spínač je ještě seplý a signalizuje na maxidotu, že je otevříno. Rozepne až při uplném zavření dveří.

1 spínač je připojen na XS5/4 a 2spínač je na XS5/3.

Takže pro funkci serva připoj na 4, pokud ti jde jen o signalizaci tak na 3 a pokud obojí a ten tvůj centrál má jen jeden spínač tak to připoj na 3 i 4.

Vloženo
Tak origo zámek má dva spínače. 1 rozepne už při zacvaknutí na první západku, zhasne lampičku a povolí funkci servu na otevření. 2 spínač je ještě seplý a signalizuje na maxidotu, že je otevříno. Rozepne až při uplném zavření dveří.

1 spínač je připojen na XS5/4 a 2spínač je na XS5/3.

Takže pro funkci serva připoj na 4, pokud ti jde jen o signalizaci tak na 3 a pokud obojí a ten tvůj centrál má jen jeden spínač tak to připoj na 3 i 4.

Díky, hodím to na 3 i 4.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...