Únor 17, 201213 r Takže som sa dozvedel,že moje budíky nepodporujú tú výbavu,čo som chcel dokódovať... Dakujem všetkým za rady....
Červen 12, 201213 r Plánuju během léta namontovat do dvé fábky budíky s PP, pročetl jsem si celé vlákno, mám schéma, rozpis konektorů a pinů a jsem obeznámený s problematikou. Minulý týden jsem měl rozebraný spodní díl u řidiče (dodělával jsem směrovky k neorigo DO). Koukal jsem na propojovací stěnu a určitě tam neprostrčím ruku. Nerad bych kvůli tomuto rozebíral celou palubní desku, nemáte nějaké fígly jak se k té svorkovnici dostat? Ruku tam fakt neprostrčím, zkoušel jsem to jak se to dá Děkuju.
Červen 12, 201213 r Pokud bys potřeboval budíky F1 napiš. Mám jak benzin tak diesel s PP. Samozřejmě s PINem
Červen 19, 201213 r Nezbyly někomu po montáži maxidota obyčejné budíky s klasickým PP na benzínovou Fabii I ? Děkuji. Mě jo jestli máš ještě zájem
Srpen 13, 201213 r Ahoj všem. Jaký budíky mi půjdou na 1.9 TDI a nemáte někdo na prodej? Upraveno Srpen 14, 201213 r od berki1
Září 3, 201212 r ted záleží jestli má facelift nebo předface kvůli palivoměru.. ale vše se dá upravit
Září 5, 201212 r tak když už by se to předělávalo tak bych tam dal ty faceliftový jestli to už není tolik práce ale zatím nikde nejsou k sehnání
Říjen 1, 201212 r Zdravím. Otázka na ty co mají Maxi Dot z výroby. Funguje vám zobrazení otevřené kapoty motoru na maxi dot displeji? Jde mi o to, že když ho dodělám do dcery Fabie, jestli má cenu vyměnit zámek kapoty, u kterého je v Etce uvedeno, že je pro alarm. Já to nám z výroby ve své OC II, a tam to normálně zobrazuje (výbava QG1). Naopak manželka má ve své F II origo Maxi Dot, tam to ale neukazuje otevření kapoty. Jak jsem se díval, má tam zámek kapoty, ke kterému nevedou žádné kabely (má výbavu QG0). U výbavy QG1 či 2 by tam musely vést kabely, tak aby řídící jednotka rozpoznala otevření kapoty, proto je tam asi ten jednodušší zámek. Dík za odpověď.
Říjen 1, 201212 r Ukazuje to jen těm, co mají alarm a tudíž zámek kapoty s čidlem.. dodělat to jde jednoduše.. stačí natáhnout kabel do BSG, konektor XS6, pin 13
Říjen 2, 201212 r Takže ten zámek vyměním a natáhnu kabely, stejně musím taha k venkovnímu čidlu, tak už je to jedno. Jinak dík za odpověď.
Říjen 10, 201212 r mám pocit, že vůbec nerozumím řeči Vašeho kmene vznesu jednoduchý dotaz - kdo umí a za kolik včetně nezbytného materiálu zrobit Maxíka do 1.4 TDi (51kw) kombi fábky rv06 ? budu rád za info, tato úprava se mi líbí, ale zručný jsem na jiné věci a samozřejmě rozhoduje cena (o tom, jestliteď, nebo ještě šetřit ;-) ) díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.