carda Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Mám takový problém z navigaci dx ve své OI.Dnes jsem zjistil že když zadám do navy nějakéu trasu tak mí to naplánuje trasu ale z místa cca 100 km od místa kde jsem já.Tak že je to prostě upně něco jiného.Ještě před nedávnem to fungovalo v pohodě ale dnes jak jsem to skusil tak už né. A teť nevím jestli se něco nestalo když jsem nechal syna v autě a ten si vesele hral v autě s čudlíkama a nebo třeba špatná anténa nebo něco podobného.díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 podívat se na to Vagem.V měžených hodnotách ti poví,jestli vidí anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 podívat se na to Vagem.V měžených hodnotách ti poví,jestli vidí anténu Ale já se nespojím s navigací vagem prostě to napíše že ve voze není nemontována.Já mám r.v.97-98 tak nevím jesli to s vagem komunikuje. - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tyto vozy většinou neměly v Iso konektoru "K" komunikaci nataženou.Se podívej a je to.Pokud tam není,natáhni z diag.zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tyto vozy většinou neměly v Iso konektoru "K" komunikaci nataženou.Se podívej a je to.Pokud tam není,natáhni z diag.zásuvky. A ještě prosím tě na jakou pozici to natáhnout do diag.zasuvky Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 je to šedobílý drát a nebo to natáhni pod popelník, je tam hlavní svorka K vedení, také šedobílé dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 je to šedobílý drát a nebo to natáhni pod popelník, je tam hlavní svorka K vedení, také šedobílé dráty Díky jdu to skusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak už jsem natáhul te drát a komunikace už jede .Napřed jsem myslel že to dělat nebudu protože mi navi naráz šla a přijímal jsem 3 satelity.Ale včera jsem zjistil že zas nejde a přijatých satelitu 0. Tak jsem dnes natahnul drát a zjistil jsem v měřeních hodnotách GPS antena nespojena. A ve vagu ještě todle. Adresa 37: Navigace Objednací číslo řídící jednoky: 1U0 919 887 C Systém a/nebo verze: Navigation BNO 0004 Kódování: 00002 Číslo dílny: WSC 00000 2 závad nalezeno. 00862 - antena pro navigaci GPS (R50/R52) 36-10 - preruseni - Sporadická 00481 - ridici jednotka pro rozhlasove dopravni informace (J559) 49-00 - zadna komunikace Tak že to asi vypadá na anténu,měl jsem strach aby to nebyl ten modul GPS v navigaci.Tak jí teť musím sehnat a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Já se tady přiživím na tématu. Mám podobný problém jako kolega. Vag mi vypsal: Číslo dílu řídícího modulu: 3B0 919 887 E Komponent a/nebo - verze: Navigation BNO 0304 Kódodvání softwaru: 00002 Kód opravny: WSC 05311 1 Nalezeny chyby: 00862 - Antena navigace (GPS) (R50) /R52 36-00 - preruseni Problém mi nastal v momentě, kdy jsem "rval" zezadu plně obsazené rádio zpátky do zacvaknuté polohy. Včera jsem ho vytáhnul, abych se podíval, jestli není kablík vypadnutý z rádia - jedná se o ten černý nahoře vlevo, že ano??????? Kablík vypadá v pořádku. Bývalý majitel ho cca 10cm za konektorem ucvaknul a potom zpátky stočil kablíky k sobě. Tak jsem to v tom místě proměřil, připájel a zaizoloval. Ale navigace mi stále satelity nenajde. Takže tady problém nebude. Jak by se dal proměřit celý kablík až k anténě? Nebo myslíte, že se tím mým pokusem zatlačit navigaci ulomil konektor vevnitř navigace? Jsem bezradný. HELP Nevyzná se v tom někdo v okolí Ostravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Tak to asi si jedině někde sehnat nebo půjčit jinou funkční anténu, aby jsi zjistil, jestli je problém v navigaci nebo v anténě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 No joooo, jenže kdee sehnat anténu na půjčení??? Už jsem se domluvil s Milhauzem, že mi na to kukne, tak doufám, že to vyřešíme. Každopádně mě to rozčiluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.