Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám takový problém z navigaci dx ve své OI.Dnes jsem zjistil že když zadám do navy nějakéu trasu tak mí to naplánuje trasu ale z místa cca 100 km od místa kde jsem já.Tak že je to prostě upně něco jiného.Ještě před nedávnem to fungovalo v pohodě ale dnes jak jsem to skusil tak už né. A teť nevím jestli se něco nestalo když jsem nechal syna v autě a ten si vesele hral v autě s čudlíkama a nebo třeba špatná anténa nebo něco podobného.díky za každou radu

podívat se na to Vagem.V měžených hodnotách ti poví,jestli vidí anténu

• Autor
podívat se na to Vagem.V měžených hodnotách ti poví,jestli vidí anténu

Ale já se nespojím s navigací vagem prostě to napíše že ve voze není nemontována.Já mám r.v.97-98 tak nevím jesli to s vagem komunikuje.

-

Tyto vozy většinou neměly v Iso konektoru "K" komunikaci nataženou.Se podívej a je to.Pokud tam není,natáhni z diag.zásuvky.

• Autor
Tyto vozy většinou neměly v Iso konektoru "K" komunikaci nataženou.Se podívej a je to.Pokud tam není,natáhni z diag.zásuvky.

A ještě prosím tě na jakou pozici to natáhnout do diag.zasuvky Díky

je to šedobílý drát a nebo to natáhni pod popelník, je tam hlavní svorka K vedení, také šedobílé dráty ;)

• Autor
je to šedobílý drát a nebo to natáhni pod popelník, je tam hlavní svorka K vedení, také šedobílé dráty ;)

Díky jdu to skusit. :palec2:

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak už jsem natáhul te drát a komunikace už jede .Napřed jsem myslel že to dělat nebudu protože mi navi naráz šla a přijímal jsem 3 satelity.Ale včera jsem zjistil že zas nejde a přijatých satelitu 0. Tak jsem dnes natahnul drát a zjistil jsem v měřeních hodnotách GPS antena nespojena. A ve vagu ještě todle. Adresa 37: Navigace

Objednací číslo řídící jednoky: 1U0 919 887 C

Systém a/nebo verze: Navigation BNO 0004

Kódování: 00002

Číslo dílny: WSC 00000

2 závad nalezeno.

00862 - antena pro navigaci GPS (R50/R52)

36-10 - preruseni - Sporadická

00481 - ridici jednotka pro rozhlasove dopravni informace (J559)

49-00 - zadna komunikace

Tak že to asi vypadá na anténu,měl jsem strach aby to nebyl ten modul GPS v navigaci.Tak jí teť musím sehnat a uvidím.

• 1 rok později...

Já se tady přiživím na tématu.

Mám podobný problém jako kolega.

Vag mi vypsal:

Číslo dílu řídícího modulu: 3B0 919 887 E

Komponent a/nebo - verze: Navigation BNO 0304

Kódodvání softwaru: 00002

Kód opravny: WSC 05311

1 Nalezeny chyby:

00862 - Antena navigace (GPS) (R50) /R52

36-00 - preruseni

Problém mi nastal v momentě, kdy jsem "rval" zezadu plně obsazené rádio zpátky do zacvaknuté polohy.

Včera jsem ho vytáhnul, abych se podíval, jestli není kablík vypadnutý z rádia - jedná se o ten černý nahoře vlevo, že ano???????

Kablík vypadá v pořádku. Bývalý majitel ho cca 10cm za konektorem ucvaknul a potom zpátky stočil kablíky k sobě. Tak jsem to v tom místě proměřil, připájel a zaizoloval. Ale navigace mi stále satelity nenajde.

Takže tady problém nebude.

Jak by se dal proměřit celý kablík až k anténě? Nebo myslíte, že se tím mým pokusem zatlačit navigaci ulomil konektor vevnitř navigace?

Jsem bezradný. HELP :help:

Nevyzná se v tom někdo v okolí Ostravy? :)

Tak to asi si jedině někde sehnat nebo půjčit jinou funkční anténu, aby jsi zjistil, jestli je problém v navigaci nebo v anténě.

No joooo, jenže kdee sehnat anténu na půjčení??? Už jsem se domluvil s Milhauzem, že mi na to kukne, tak doufám, že to vyřešíme. Každopádně mě to rozčiluje. :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.