Balrog Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Měl jsem nedávno napíchnutý vag na auto a nahlásilo mi to tuhle chybu Obtokový ventil turbodmychadla (N249)-mechanická závada a mám ještě chybu řada 1:přizpůsobení směsi (multi.) Systém příliš bohatý,ale tu mám už dlouho a nějak jí neřeším,potřeboval bych vyřešit tu první.Nevíte jak se přesně jmenuje?nemůžu ho nikde v dílech najít.Kde ho najdu?kolik stojí a je těžká výměna nebo vyčištění?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Neni to diel,neni to na vymenu. Je to sucast turba. Hups. A ja som mal na mysli ze nebeha ta regulacia obtoku... Editováno: 27. Květen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Neni to diel,neni to na vymenu. Je to sucast turba. Tak že co s tím?výměna turba?mělo by to jít vyměnit nebo nejlépe vyčisit ne?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak jsem byl ve škodovce a nějak jsme hledali a nemohly jsme ten obtokovej ventil najít.Našel jsem ale ten ventil přepouštěcí N249,tak jsem se do toho dnes pustil a rozebral ho a teď nevím,jestli je v pr.. nebo stačí vyčistit,tedy jestli to půjde?přikládám foto: Neměnil ho někdo?nevíte kolik stojí?nemůžu ho nikde na netu najít.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Kup si nový origo, ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nový stojí 2300kč to se mi nechtělo dávat tak jsem ho proměřil a vyzkoušel a je funkční.tak musím hledat jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 zkontroluj poradne podtlakove hadicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 zkontroluj poradne podtlakove hadicky... Fakt myslíš? že čeká rok a půl na Tvou odpověď? Čtu to tady? protože mi auto píše to samé a taky jsem nenašel bližší info. Každopádně nepozoruju žádný problém .. divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Benzínové turbo motory jsou náročné na hledání závad a proto se tím až tak moc lidí nezabývá, jelikož to zabere dost času. Musí se hodně regulačních prvku překontrolovat a lidi za to prostě zaplatit nechcou. Jinak k té závadě ventil vyměnit, ale až je to jisté. Ta druhá závada v prvním přízpěvku je asi problém s klapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia RS I Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Ahoj mám stejný problém 17608 - obtokový ventil vzduchu turbokompresoru (N249) - mech. chyba. Vyřešil to někdo? Preventivně sem vyměnil hadičky co se nezdáli.Ten ventil (N249) sem vyčistil ale je to všechno stejné pořád to hlásí. Nevím zda mám koupit nový http://www.cc-autodily.cz/ventil-magnet-prepin-1-1.. Jinak sem majitelem vozu Škoda Octavia RS I 2002. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Uf ještě že mám motor AGU a tuhle srandu nevedu Teda nikde jsem jí u sebe neviděl... Jak vlastně zkoušíte hadičky? Nechat někoho točit motor a pak mýdlovou vodou zkoušet spoje? Nebo jiný fígl? Mám doma kompresor a přesnou regulaci tlaku ,takže si můžu nastavit půl baru a prát to systému a pak zkoušet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia RS I Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Ahoj nikdo neporadí pro jistotu sem ten ventil N249 KOUPIL ORIG.a PO JEHO VÝMĚNĚ JE VŠE STEJNÉ. 17608 - obtokový ventil turbokompresoru (N249) - mech. chyba. Nevíte na co se zaměřit ?Prosím děkuji za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 musiš vyměnit tohle: http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=120650118 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia RS I Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Ahoj díky za odpověd,včera sem tento ventil vyčistil benzínem + sním ještě spoustu hadiček a zatím se chyba neobjevila. Případně jej vyměním. Ještě jednou díky. S pozdravem Octavia RS I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 tento ventil musí udržet podtlak když nasaješ třeba pusou z té tenké trubičky. Praská v něm membrána. Nesmí jít profouknout z žádné strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.