Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Včera jsem měnil malé za velké co vy na to ?

post-5-1143473375.jpg

Co my na to? No nic, my uz to mame taky ;) Takze ti to pochvalime a prejeme mnoho stastnych kilometru ;) Az si za nejaky cas sednes do fabie, ktera bude mit male zrcatko, tak teprve pochopis, proc ostatni na to male nadavaji ;) Do doby, nez jsem ho vymenil, mi to vubec neprislo, ale male uz nikdy ;)

Jo vypadá to pěkně, ale mě to malé ani nějak nevadí, ani při couvání, ale to velký vypadá o dost líp, kolik tě stálo? to musíš asi objednat na angl. verzi vid?..

heckeer: Presne to jsem si rikal taky, dokud jsem to zrcatko nevymenil, dneska bych uz male zpatky nechtel ;)

byl jsem se ptat v servisu a melo by byt normalni zrcatko i v nasi verzi. anglickou mi nedoporucovali kvuli jinak nastavenym dorazum pri pohybu zrcatka do stran.

:huh:

V naší verzi u Fabie velké zrcátko jaksi nebýt:-/

V naší verzi u Fabie velké zrcátko jaksi nebýt:-/

ano ano, pouze z angl. ;)

ja som mal objednane od istej osoby, ale prave vtedy sa stal pruser s dielmi a dodavky skoncili :D v skodovke mi povedali cenu okolo 5000 a na to sa mozem vybodnut :) ak niekto ma v ponuke lacnejsie nech sa mi urcite ozve.

me ve skodarne rikali cenu cca 1500 bez el. nelakovane ;)

njn, potrebujem elektricke + lakovat

pozrem ak najdem fakturu za nove lave, lakovanie a vymenu co mi robili ked ma nabral nejaky dobrak

raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? ::'

raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? ::'

No co já vím tak malé se dělá pouze to pravé

Upřimně ty seš blázen, chtít zmenšit i to levé

Kde se da ted sehnat velke prave i v barve vc. elektriky???? :unsure:

Kde se da ted sehnat velke prave i v barve vc. elektriky???? :unsure:

skoda nahradne diely :)

to sa nastastie nerobi, preventivne by som ti aj tak zobral vodicak a technicak :D

V roce 2004 mě pravý velký zrcátko v elektrice a s vyhříváním stálo cca +/- 1400,-Kč. Bylo ale bez přípravy na lak a celej proces lakování se schoval od poj. události...

Hmm.... to neni potesujici informace... :(

• Autor

Stálo mě 800,- kč na vrakáči nové zabalené v laku a elektricke. Je teda z octavky . Musel jsem je rozdělat a přemontovat . Patice co je na fabce zustává. Musí se to sundat z toho kloubu. Je tam jenom jistíci kroužek. Jde pěkně vytočit kleštěma. Pak předělat dráty dát do svorky spojit složit a hotovo. Práce na dvě hodiny.

ještě jako doplnění martikkova postu ;)

vlevo Kokta, vpravo Fabka

to sa nastastie nerobi, preventivne by som ti aj tak zobral vodicak a technicak :D

Takze v anglickej verzii su obe velke?

Takze v anglickej verzii su obe velke?

jojo

• Autor

Tady ji máš.

post-5-1143567058.jpg

to je aj s ultratuningom izolacka cez svetla :)

Já mám taky malé zrcátko a pěkně mě to se*e. Naučil jsem se kvůli tomu při přejíždění z pruhu do pruhu v rychlosti ohlídnout přes rameno. Ale co, alespoň mi to jezdí rychleji, mám přece významně menší odpor vzduchu. A spotřeba je taky nižší nejméně o 0,00000000000000000000001 l/100km. :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.