martikk Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Včera jsem měnil malé za velké co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Co my na to? No nic, my uz to mame taky Takze ti to pochvalime a prejeme mnoho stastnych kilometru Az si za nejaky cas sednes do fabie, ktera bude mit male zrcatko, tak teprve pochopis, proc ostatni na to male nadavaji Do doby, nez jsem ho vymenil, mi to vubec neprislo, ale male uz nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Jo vypadá to pěkně, ale mě to malé ani nějak nevadí, ani při couvání, ale to velký vypadá o dost líp, kolik tě stálo? to musíš asi objednat na angl. verzi vid?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 heckeer: Presne to jsem si rikal taky, dokud jsem to zrcatko nevymenil, dneska bych uz male zpatky nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 byl jsem se ptat v servisu a melo by byt normalni zrcatko i v nasi verzi. anglickou mi nedoporucovali kvuli jinak nastavenym dorazum pri pohybu zrcatka do stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 V naší verzi u Fabie velké zrcátko jaksi nebýt:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 V naší verzi u Fabie velké zrcátko jaksi nebýt:-/ ano ano, pouze z angl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 ja som mal objednane od istej osoby, ale prave vtedy sa stal pruser s dielmi a dodavky skoncili v skodovke mi povedali cenu okolo 5000 a na to sa mozem vybodnut ak niekto ma v ponuke lacnejsie nech sa mi urcite ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 me ve skodarne rikali cenu cca 1500 bez el. nelakovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 njn, potrebujem elektricke + lakovat pozrem ak najdem fakturu za nove lave, lakovanie a vymenu co mi robili ked ma nabral nejaky dobrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? : No co já vím tak malé se dělá pouze to pravé Upřimně ty seš blázen, chtít zmenšit i to levé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Kde se da ted sehnat velke prave i v barve vc. elektriky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Kde se da ted sehnat velke prave i v barve vc. elektriky???? skoda nahradne diely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? : to sa nastastie nerobi, preventivne by som ti aj tak zobral vodicak a technicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 V roce 2004 mě pravý velký zrcátko v elektrice a s vyhříváním stálo cca +/- 1400,-Kč. Bylo ale bez přípravy na lak a celej proces lakování se schoval od poj. události... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Hmm.... to neni potesujici informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Stálo mě 800,- kč na vrakáči nové zabalené v laku a elektricke. Je teda z octavky . Musel jsem je rozdělat a přemontovat . Patice co je na fabce zustává. Musí se to sundat z toho kloubu. Je tam jenom jistíci kroužek. Jde pěkně vytočit kleštěma. Pak předělat dráty dát do svorky spojit složit a hotovo. Práce na dvě hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 ještě jako doplnění martikkova postu vlevo Kokta, vpravo Fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? : to sa nastastie nerobi, preventivne by som ti aj tak zobral vodicak a technicak Takze v anglickej verzii su obe velke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 raděj malé i levé. vypadá to jak s přerostlýma ušima. nemáte někdo malé levé? : to sa nastastie nerobi, preventivne by som ti aj tak zobral vodicak a technicak Takze v anglickej verzii su obe velke? jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Tady ji máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 to je aj s ultratuningom izolacka cez svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Já mám taky malé zrcátko a pěkně mě to se*e. Naučil jsem se kvůli tomu při přejíždění z pruhu do pruhu v rychlosti ohlídnout přes rameno. Ale co, alespoň mi to jezdí rychleji, mám přece významně menší odpor vzduchu. A spotřeba je taky nižší nejméně o 0,00000000000000000000001 l/100km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.