Přejít na obsah

Ubytování v jižních Čechách


dastax

Doporučené příspěvky

Ahoj,

jelikož jsem už domlouval tuhle slevu ze známosti pro RS club, tak mě napadlo, že bych se o to mohl pokusit i na skodahome, kam rád chodím.

Neberte to prosím jako nějakou reklamu (i když asi taky trochu je), ale spíš jako nabídku pro vás všechny, kteří byste chtěli menší slevu na ubytování a plánujete se podívat na jih Čech do České Kanady, okolí hradu Landštejn, Slavonic, Jindřichova Hradce, k hranicím s Rakouskem, do Nové Bystřice, ....

Psal jsem i adminovi (Davon), jemuž se to líbilo a přeposlal to panu majiteli, který se bohužel nevyjádřil. A jelikož by vyjádření mohlo přijít až na podzim, rozhodl jsem se to sem dát i s rizikem smazání.

Máte-li zájem, mrkněte na nový projekt www.cyklocamp.cz

Není to žádné luxusní ubytování, ale jelikož stále více Čechů dává přednost "typické" české dovolené v chatce nebo ve stanu, toto je přímo pro ně. Na úvodní stránce se dozvíte více ohledně stylu, jakým je tento cyklocamp připraven pro toto léto. A na příští léto se třeba budete moci těšit i na nějaké luxusnější apartmány (ale na to si ještě počkejme ;) ).

Ať už jste cyklisti či ne, ať už máte škodovku či ne, ať jedete dvá nebo s celou rodinou, přijeďte, všichni jste vítáni a děti o to více :-)

No a co je k tomu potřeba udělat?

V příloze máte poukázku na 10% slevu.

Pakliže jí chcete, uložte si jí do PC a vytiskněte, napište na ní kamkoliv přezdívku z fóra a předložte při ubytování, ihned vám bude odečteno 10% z ceny ubytování.

Máte-li nějaké dotazy, neváhejte SZ nebo sem do tématu... A více informací je samozřejmě na webu www.cyklocamp.cz

post-14636-1243537780_thumb.jpg

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MichalF: tak léto je dlouhý žejo, můžete si udělat ještě jednou výlet jinam do JČ :-)

baurak: jojo, na kolo to tam vypadá parádně....ty lesy a celkově ta krajina, hezký to tam je.

Šumava je taky fajn, ale pro plno lidí je težká, mají velký oči a pak je to zničí a taky začíná bejt prolezlá turistama

Pak je veeeeelmi oblíbený Třeboňsko, hezky rovná krajina bez kopečků, ale je to tam poslední dobou hlava na hlavě, těch cyklistů je tam neskutečně moc a to už mi nepřijde zrovna ideální

No a tohle je dle mého tou obtížností něco mezi tím a přestože to momentálně začíná být pro cyklisty atraktivní, zatím jich tam taková kupa není

(Však bydlím 30km odtud v Jindřichově Hradci, tak ještě abych si tu krajinu nepochválil ne? :smich: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na Sumavu jedu poprve tak jeste nemuzu posoudit, ale Trebonsko uz jsem absolvoval 2x a hned vikend po Sumave jedu do Trebone zase na 4 dny na kolo tak si to zopakuju ale nerek bych, ze je tam nejak narvano cyklisty, zatim jsem to videl na pohodu. Kolem Slavonic je to zatim pohodicka, ale taky je tam kdyz chces docela narocny teren.

Myslim, ze letos jeste nekam pojedeme tak neni vylouceno, ze by to bylo timto smerem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasný :-)

já byl minulej rok na jižní Moravě a bylo to tam taky tuze hezký, určitě si to v budoucnu zopakuju, ale říkám si škoda si taky neprojet jižní Čechy, když jsem tu doma :-)

jinak kdyby někdo z vás plánoval ten cyklocamp, tak dejte vědět...a určitě potom řekněte jak se vám tam líbilo a tak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna se dívám po nějakém ubytování v jižních čechách. Plánujeme jet na zámek Hluboká, takže hledám něco v okolí. Nevíte o něčem? Mělo by to být na prodloužený víkend, nějaký hotýlek, penzion...nebo třeba i kemp,ale nějaký lepší.A samozřejmě za dobré peníze :o) Nemáte někdo nějaké zkušenosti. Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to nevypadá vůbec špatně,hmm. Díky. Já byl v Prachaticích a taky je to tam dost pěkné.Jen bych chtěl letos někam jinam. Ta třeboň je fajn. a nebo ještě někdfe blíž k té Hluboké

na Hlubokou to dle meho bude tak 30km, Trebon je paradni, vyborne se tam da najit napr. ve vyhlasene Šupině atd. Ja do tohodle ubytovani jedu druhy tyden v cervnu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

pánové a dámy, kdyby měl někdo zájem o ubytování v Jižních Čechách, tak tady jsou stránky mého kámoše. Má usedlost v obci Štítné. Právě jsme dolemtali vínečko u krbu a dodlabali grilované steaky, je tady moc fajn. Kdyby někdo hledal ubytování na dovču nebo tak něco, tak možno zde: http://www.stitne.cz/

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...