Publikováno Březen 27, 200619 r chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky
Březen 27, 200619 r chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Nejlepší úpravou je prodat a koupit 1.8T.... Jestli máš motor BFQ, tak mám ten samý.
Březen 27, 200619 r chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Nejlepší úpravou je prodat a koupit 1.8T.... Jestli máš motor BFQ, tak mám ten samý. Tak nejak, zadnej zazrak z toho nevydolujes bez velkejch uprav motoru. Ale neco jde, ne ze ne
Březen 27, 200619 r Autor chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Nejlepší úpravou je prodat a koupit 1.8T.... Jestli máš motor BFQ, tak mám ten samý. Tak nejak, zadnej zazrak z toho nevydolujes bez velkejch uprav motoru. Ale neco jde, ne ze ne co třeba mysliš?
Leden 25, 20214 r Zdravím přátelé Jsem zde nový a jsem velice rád že s vámi mohu zdílet nadšení..fotky..zkušenosti sem tam nějaké ty problémy a mnoho dalšího. Jako první se chci zeptat jakým způsobem by se dal u mojí Octavie 1 tour 2009 1.6 MPI 77kw zvednout výkon? Předem děkuji za rady triky a třeba i návody Ano vím...mohu koupit RS atd atd. Ale v okolí ji má každý a nechci být ten o kom si budou mnozí myslet že ty kousky pneumatiky na každým semaforu jsou odměně 😀
Leden 25, 20214 r Mám mimo jiné taky O1 Tour 1.6 2009 MPI ale ta má v TP jen 75kw. Buď rád, že ti nežere olej a tuším, že se tady akorát řešila prodleva na plynu a obrať se na ladiče motorů. V mém okolí znám jen jednu O1 RS...
Leden 25, 20214 r Vymen olej v prevodovke za originalny,vymen cidlo na kluke,nastav rozvody na 28-87,vymen egr,vymen gumicky na sani.Jazdi autom na cca 3000 ot/min.Od 3500 sa otvara druhe sanie takze to je len na dialnicu.Raz dva krat do tyzdna si vyskusaj ci na trojke sa da ist 120km/h.Pri takomto pouzivani si bude RJ zrychlovat na max.
Leden 25, 20214 r S těmi rs to byl jen decentní vtípek doufám že jsem nikoho neurazil či nerozzlobil :). Olej ji naštěstí nechutná ale vodu ..to má žízeň velkou ale to už se léčí. Ano s jedním komunikuji ale tady si myslím že se třeba najde někdo kdo o tom jen nemluví ale sám v motoru má a má nějaké zkušenosti z používáním
Leden 25, 20214 r V 27. 3. 2006 na 22:53, krysarr napsal: Tak nejak, zadnej zazrak z toho nevydolujes bez velkejch uprav motoru. Ale neco jde, ne ze ne No já z toho ani žádný velký věci nechci každopádně pár koniku navíc by se hodilo i když větším zásahům a investic do motoru se taktéž nebráním ale zase ofci chci používat každý den.
Leden 27, 20214 r Nedostaneš z toho nic navíc, je to atmosféra, nedá se dostat víc jak 1-2 kW pomocí úprav sání atd. a to nemůžeš pocítit.
Duben 8, 20214 r všechny pohonné jednotky 1,6 MPI/75 kW jsou na svém výkonovém maximu, navíc je to atmosférická pohonná jednotka. Víc se z toho prostě vymačkat nedá. Viz https://cimbu.cz/chiptuning-skoda-octavia-1-3.html A to ještě můžou být majitélé jedničkových Octavií rádi, že s tímto motorem si nepořídili dvojkovou Oktávku. To je teprve lenoch...
Duben 8, 20214 r Přesně tak. S tímto motorem už nebudes mít žádné vzrušující efekty a můžes ho pouze rozbít. https://vtech.pl/katalog/chip-tuning-Skoda-Octavia-II-1.6-MPI-75kW-102KM V tomto motoru bych nic nepohnul a užíval si jeho spolehlivosti.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.