Back... Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zdravím pořeboval bych zjistit nejkvaltnější a levnou opravnu alu kol v ostravském kraji . Havířov,orlová,ostrava nejlépe. Nevíte někdo i něčem? dík za případnou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pokud je dostaneš do Olomouce, tak Ti je odvezu k opravářovi k nám. Dobrej, Levnej a hlavně rychlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 http://www.pneu-magika.cz/informace/opravy...enovace-alu-kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Back... Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) No do Olomouce bych to měl asi tochu zajížďku ale dík za nabídku Woody: díval jsem se a našel jsem ještě jednu firmu v porubě vypadají solidně a ani né moc draze takže uvidím no hlavně aby to bylo co nejrychlej . Myslel jsem že to bude stát víc peněz ale zas taková vražda to není jsem zvědav co mi na to řeknou až to uvidí . Jinak taky dík za pomoc Editováno: 31. Květen 2009, autor: Back... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.